Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alfonso Iturralde

Preminuo je glumac iz poznatih meksičkih sapunica: Molite za našu obitelj

Foto: Screenshot
1/2
02.08.2023.
u 11:18

Alfonso Iturralde preminuo je u 74. godini, a uzrok njegove smrti nije otkriven. Vijest o smrti poznatog glumca iz telenovela na društvenim je mrežama objavila njegova supruga

Zvijezda popularnih meksičkih sapunica Alfonso Iturralde preminuo je u 74. godini. Vijest o smrti glumca, kojeg je televizijska publika gledala u sapunicama "Dom koji sam ukrao", "Za tvoju ljubav", "Druga žena", "Ljubav je kocka", "U ime ljubavi" i brojnim drugim serijama, na društvenim mrežama je objavila njegova supruga, također glumica Rosalba Brambila (70)

- Želim vas obavijestiti da je preminuo moj suprug Alfonso Iturralde… I želim zahvaliti našem Ocu za njegov život i za divne kćeri koje mi je Bog, preko njega, dao. Molite se za našu obitelj i neka moj suprug sada bude ispunjen mirom i blagoslovi  - napisala je glumica na društvenim mrežama i objavila je njihovu zajedničku fotografiju s kćerima. Od svog dragog kolege oprostilo se i Nacionalno udruženje glumaca Meksika. 

VEZANI ČLANCI

- Nacionalno udruženje glumaca duboko žali zbog smrti našeg kolege Alfonso Iturralde. Naša iskrena sućut njegovoj obitelji, prijateljima i kolegama. Počivaj u miru - piše u izjavi udruženja glumaca,  prenosi "El Pais". Nije otkriven uzrok smrti glumca, ali poznato je kako je prije četiri godine imao rak prostate i o tome je pričao za meksičke medije. 

- Liječnici su otkrili da imam rak prostate i zato sam morao ići na operaciju, koja je prošla bez komplikacija i sretan sam što je sve prošlo dobro - rekao je tada u intervjuu za “Ventaneando”.

Alfonso je podrijetlom iz Meride i od malena je pokazivao svoju veliku ljubav prema glumi, tako da se od malih nogu pripremao započeti svoju karijeru na filmu i televiziji, a najvažnije uloge je ostvario u TV sapunicama. Zadnju telenovelu snimao je prije dvije godine u seriji ‘La Desalmada’ koja je u Meksiku ostvarila veliki uspjeh i odličnu gledanost.

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

 

Komentara 1

PI
pivodavac
11:55 02.08.2023.

Ma za koga da molim, zaboli me moj miško za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije