Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužne vijesti

Preminula majka bivše prve dame SAD-a Melanije Trump, Amalija Knavs

Preminula majka bivše prve dame Melanie Trump, Amalija Knavs
Foto: IMAGO/Henry McGee/MediaPunch/IMA
1/16
10.01.2024.
u 08:55

Njezin godinu dana mlađi zet Donald Trump napisao je na svojoj mreži Truth Social da je to bila vrlo tužna noć za cijelu obitelj. On je opisao Knavs kao "sjajnu i lijepu majku" koja će nedostajati obitelji.

Majka bivše američke prve dame Melanije Trump Amalija Knavs umrla je u dobi od 78 godina, objavio je bivši predsjednički par na društvenim mrežama, prenose američki mediji.

“Amalija Knavs bila je snažna žena koja je uvijek bila mila, topla i dostojanstvena. Bila je potpuno posvećena suprugu, kćerima, unuku i zetu. Neizmjerno će nam nedostajati i nastavit ćemo poštovati i voljeti njezinu ostavštinu”, napisala je bivša prva dama na platformi X.

Njezin godinu dana mlađi zet Donald Trump napisao je na svojoj mreži Truth Social da je to bila vrlo tužna noć za cijelu obitelj. On je opisao Knavs kao "sjajnu i lijepu majku" koja će nedostajati obitelji. “Melanijina sjajna i lijepa majka Amalija upravo je otišla na prekrasno mjesto na nebu. Bila je nevjerojatna žena i nedostajat će nam više nego što se može reći!”

VEZANI ČLANCI

Knavs je iz Slovenije i bila je zaposlena u tekstilnoj industriji. Ona i njezin suprug Viktor živjeli su u Sjedinjenim Državama i često su viđani u Washingtonu nakon što je njihov zet postao predsjednik 2017. godine. Umirovljeni par održavao je redovite kontakte s obitelji Trump tijekom njegova mandata, često putujući s prvom obitelji u Mar-a-Lago i Bedminster, New Jersey. Knavsovi imaju kuću u Sevnici, gdje je Melania Trump pohađala osnovnu školu. Otkako im se 2006. rodio unuk Barron Trump, većinu su vremena provodili u New Yorku. Knavsovi su postali državljani SAD-a 2018., dobivši državljanstvo sponzorstvom svoje kćeri, što je kategorija viza koju je Trumpova administracija nastojala ukinuti. Donald Trump oštro je kritizirao obiteljsku migraciju, redovito je nazivajući "lančanom migracijom". Melania Trump, koja je i sama postala američka državljanka 2006., tek je druga prva dama rođena u inozemstvu. Uvelike izbjegava pozornost javnosti otkako je napustila Washington u siječnju 2021.

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:00 10.01.2024.

Dolazi li zet na sprovod?

BE
belak
11:32 10.01.2024.

huda jama

RA
racman
10:32 10.01.2024.

Gdje će biti sprevod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije