Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hugh Jackman

Poznati glumac rastaje se nakon 27 godina braka: 'Bili smo u prekrasnom braku punom ljubavi'

Hugh Jackman & Deborra Lee Furness
Foto: PA/Pixsell
1/12
15.09.2023.
u 20:45

Glumac Hugh Jackman (54) i njegova supruga Deborra-Lee (67) vijest o razvodu potvrdili su u zajedničkoj izjavi za medije.

Glumac Hugh Jackman (54) i njegova supruga Deborra-Lee (67) razvode se nakon 27 godina braka. Par je ove vijesti otkrio putem izjave koje su dali za magazin People.

- Bili smo blagoslovljeni da provedemo gotovo 3 desetljeća zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi. Naša se putovanja sada mijenjaju i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom. Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Molimo vas za poštovanje naše privatnosti dok obitelj prolazi kroz ovu tranziciju u našim životima - stoji u zajedničkoj izjavi para. 

 Inače, par se upoznao na setu jedne televizijske emisije 1995. godine. Kako je bila 13 godina starija od njega, Deborra-Lee je bila zvijezda pa je Jackman za časopis People jednom prilikom izjavio kako mu je trebalo dugo vremena da je pozove na spoj. Par se vjenčao već 1996. godine, a dugo su vremena glasili za jedan od najskladnijih hollywoodskih parova. 

VEZANI ČLANCI

Dodajmo i da je Hugh jednom prilikom govorio koja je tajna njihovog braka.

- Mislim da u vezama samo morate biti svoji. Čak i u dijelovima koje ne volite, zbog stvari kojih se sramite ili što ste učinili krivo. Ako ste u situaciji u kojoj možete biti ono što jeste i zaista iskreni, to je dobar početak - rekao je glumac u jednom intervjuu 2019.

Inače, par je zajedno posvojio dvoje djece: Oscara (23) i Avu (18).

VIDEO Lana Jurčević se ponovno javila iz bolnice, ovaj put uz lijepe vijesti

Ključne riječi

Komentara 8

JU
juma
10:29 16.09.2023.

Aha. Razvod se sada po novogovoru zove tranzicija i osobni rast. Teško je ostati informiran u današnje vrijeme, kada se sve tako brzo mijenja.

PA
Paserdzan
06:25 16.09.2023.

Buducnost je pred njima, tek su zakoracili u zivot, osobito ona.

ZA
zagi101
23:34 15.09.2023.

da ste bili u sretnom braku nebi rastajali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije