Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrtni niz se nastavlja

Poznati glumac iznenada preminuo u 55. godini

Ricky Harris
Foto: Instagram
1/3
27.12.2016.
u 12:13

Ricky Harris kojeg pamtimo po ulozi u seriji "Svi mrze Chrisa" imao je srčani udar koji nije preživio

Nažalost jutros je stigla vijest o smrti još jedne poznate osobe. Američki komičar i glumac Ricky Harris, domaćoj publici poznat po ulozi u seriji "Svi mrze Chrisa", iznenada je preminuo u 55. godini.

Uzrok njegove smrti, javljaju američki mediji, je srčani udar i to drugi koji je doživio u zadnje dvije godine. Vijest o njegovoj smrti najviše je shrvala njegova prijatelja Snoop Dogga.

– Izgubio sam dragog prijatelja danas, Rickyja Harrisa. Većina vas ga zna kao komičara, ali meni je bio pravi prijatelj. Počivaj u miru... Moj veliki brat i prijatelj je na putu za nebo sad – napisao je Snoop na društvenoj mreži.

Ricky je glumio u brojnim filmovima i serijama poput CSI Miami i CSI NY, te u gledanoj i hvaljenoj seriji "Narod protiv OJ Simpsona". 

>>Slavni komičar drugi put u ulozi voditelja Oscara!

 

Happy C Day 2 my homie C Broadus aka Doggy Dogg @snoopdogg #longbeachsfinest #Longbeachca #Dpgc #Bones #Cultclassic #gtbc

A photo posted by iamrickyharris (@iamrickyharris) on

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samograd
15:31 27.12.2016.

Da se nadovežem na članak o preminulim Georgu Michaelu ,urednica je opomenuta jer nekorektno spomenula sexualnu orjentaciju rahmetli Georgu ! Gle sad ,"smrtni niz se nastavlja"!?!? Ljudi umiru svaki dan i jeli možda umiranje poznatih selebova veći gubitak nego "običnog "čovjeka ?Znači da bi bilo najbolje da Bowie,Prince,Georg nisu smrtni jer se od njih stvorilo nadljude ,vrijednije od ostalih ??Zar to nije diskriminacija i ponižavanje,segregacija ,dijeljenje na bitne i nebitne?Mene je smrt moje bake i oca pogodilo isto kao rodbinu preminulih selebova ! Kao moji su nebitni pa bi trebao cviliti za Georgom jer je on trebao živjeti vječno pa eto slučajno ga strefilo.Znači postoje zaštićene sexualne,nacionalne i slavne manjine u koje običan smrtnik ne smije dirati inače dobiješ po prstima.

DU
Deleted user
08:55 29.12.2016.

Jedini pravedni sudac, smrt, ne bira po slavi, spolu, vjeri i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije