Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavateljice ne mogu vjerovati

Poznati glazbenik uživao na Hvaru: Skroman je i prizeman, stvarno smo se svi oduševili

Foto: instagram
1/6
10.08.2023.
u 08:23

Niall Horan, bivši član grupe One Direction, poput mnogih svjetski poznatih zvijezda došao se i sam uvjeriti u ljepote i bogatu gastro ponudu našeg najsunčanijeg otoka

Hvar je već godinama omiljena destinacija stranih zvijezda i brojna hollywoodska imena i svjetski poznati glazbenici su na Hvaru uživali u odmoru i uvjerili se koliko kvalitetnu i dobru gastronomsku scenu ima ovaj naš otok. Bili su na Hvaru Beyonce i Jay - Z, Bono Vox, Magic Johnson i brojni, brojni drugi su bili gosti na Hvaru, a ove godine ljepote najsunčanijeg otoka Lijepe naše obišao je i glazbenik Niall Horan, bivši član grupe One Direction, koja je uživala veliku naklonost ženske publike dok su zajedno svirali, a tako je ostalo i nakon raspada benda.

Njegov boravak na Hvaru razotkrili su u restoranu Don Quijote kada su se na Instagramu pohvalili kako je popularni glazbenik bio njihov gost. - Bila nam je čast ugostiti člana One Directiona Nialla Horana - napisali su na svom Instagramu i objavili fotografiju s 29-godišnjim irskim glazbenikom. Obožavatelji su se odmah javili ispod ove objave, a jedan je napisao:

VEZANI ČLANCI

- O ne, ne, ne moja omiljena osoba na planetu je na mojem omiljenom otoku na planetu a ja nisam bio tamo? Ne, ne, ne, ne - pisalo je u komentaru. O boravku poznatog glazbenika na Hvaru svoje je pratitelje obavijestila i TikTokerica Petra, kojoj je nadimka na ovoj društvenoj mreži Granchichi. 

 

@granchichi Jeste li ikada upoznali celebrity osobu? #fyp #foryoupage #viral #hvarisland #hvarcroatia ♬ original sound - Petra 🤍

 

- Prošli tjedan su mi rekli da nam u restoran dolazi jedan celebrity, nisu rekli koji, samo su zatražili stol s malo više privatnosti. Večer je bila stvarno predivna, s predivnim zalaskom sunca, a na kraju se ispostavilo da je to Niall Horan iz One Directiona.  Momak je tako simpatičan, skroman, prizeman i stvarno smo se svi oduševili  - ispričala je Petra svojim pratiteljima u videu koji je podijelila na TikToku.  

- Ja bih umrla. Tako blizu, a tako daleko. Idem plakati. Kad je bio tamo - zaredali su se komentari i pitanja ispod Petrine objave na TikToku, a ona nije otkrila kad je točno Niall bio gost u restoranu u kojem radi. 

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Komentara 2

Avatar salko1951
salko1951
10:12 10.08.2023.

Nikad čuo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije