Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Poznata voditeljica ogorčena slučajem malene Danke: ‘Kakav li monstrum moraš biti'

Foto: Instagram
1/14
04.04.2024.
u 19:45

Glumci, glazbenici i drugi poznati iz regije dijelili su svoj sućut obitelji te se mnogi oglasili na ovu temu, a među njima jest i voditeljica Nikolina Pišek. Ona je na svom Instagram profilu prokomentirala cijelu mučnu situaciju.

Potraga za djevojčicom Dankom Ilić trajala je deset dana, a cijelo to vrijeme cijela je regija pratila što se događa. Danas je otkriveno da je djevojčica stradala u prometnoj nesreći, a ovaj razvoj situacije mnoge je ražalostio. Glumci, glazbenici i drugi poznati iz regije dijelili su svoj sućut obitelji te se mnogi oglasili na ovu temu, a među njima jest i voditeljica Nikolina Pišek. Ona je na svom Instagram profilu prokomentirala cijelu mučnu situaciju.

- Koliko smo se danas otuđili od stida, poniznosti i straha, te ispunili grandioznošću i superiornošću kada dvije navodno ljudske jedinke udare dijete i, ne provjerivši diše li, ubace ga u gepek i izbace na otpadu? Možda je malena u tom trenutku još disala, možda je imala šansu? Kakav li monstrum moraš biti da uplašenog oca koji te zaustavio, slažeš da nisi vidio dijete, a ono se u tvom prtljažniku možda bori za život? Je li čula glas svog oca? A nije se mogla javiti? Je li to bilo posljednje što je malena čula? Ja bih tražila rehabilitaciju smrtne kazne. Javno izvršenje. Da više nikome ne padne na pamet - napisala je Pišek na svom Storyju.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Nikolina je i sama mama i to dviju djevojčica. Nikolina je stariju kći Hanu Cigoj (26) dobila s novinarom Markom Cigojem. Hana inče živi u inozemstvu, a u sretnoj je vezi s Banjalučaninom Andrejem Ivanišem. Sa svojim Andrejem u vezi je više od tri godine, a detalje i zajedničke lijepe trenutke dijele na Instagramu. Uz Hanu, Nikolina ima i kćerkicu Unu Sofiju koju je dobila s pokojnim trgovcem umjetnina Vidojem Ristovićem. 

Pišek je stariju kći dobila u ranim dvadesetim godinama, a jednom prilikom je rekla kako je njihova veza trajala tek nekoliko mjeseci kada je ona doznala da je u drugom stanju. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

Komentara 2

IV
Ivan. V
08:20 05.04.2024.

Da točno kakavi monstrumi. Čitao sam da su ratovali u Vukovaru pa im očito ovakvo nešto nije strano.

HO
homofobic
00:50 05.04.2024.

Kakav monstrum mora netko biti ....! Dovoljno je biti baksuz i nepazljiv i autom udariti djete i ubiti ga. Potom prestrasena kukavica koja nema snage prijaviti se za nesrecu koju ocito nije ucinio namjerno. Poslije toga je dovoljno biti bedak pa vjerovati da istina eventualno nece izaci na svjetlo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije