Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATARINA MOŠKATELO

Poznata radijska voditeljica krije se iza misterioznog glasa u Jokeru: 'I sama sam postala pametnija'

Katarina Moškatelo
Foto: InMagazin
1/7
29.03.2024.
u 21:30

Do sada smo uvijek imali takav tip kviz showova rezerviranih za određene ljude i nekako šira masa to gleda, ah to nije za mene, to je za intelektualce, ne zašto, apsolutno Joker bi trebao biti kviz za svakoga tj učimo kroz njega na zabavan način tj neposredan, veseo, vrckav način, kazala je Katarina

Novi kviz Joker na Novoj TV gledamo svakog radnog dana od 18 sati, a osim voditelja Frane Ridjana u njoj je konstanta i misteriozni ženski glas, koji pojašnjava odgovore na pitanja. Katarina Moškatelo, spikerica je i voditeljica koja svoj glas godinama posuđuje u različitim medijima, a za INmagazin otkrila je kako joj je bilo na snimanju.

- Predivan projekt potpuno drugačiji od svega na našem tržištu i na našim malim ekranima, samim time mi je baš bila čast što sam bila izabrana kao vokal koji će pratiti sve te fun factove i između ostalog i Franu i svakog natjecatelja i družit se s tom publikom. I ono što je meni najzanimljivije do sada smo uvijek imali takav tip kviz showova rezerviranih za određene ljude i nekako šira masa to gleda, ah to nije za mene, to je za intelektualce, ne zašto, apsolutno Joker bi trebao biti kviz za svakoga tj učimo kroz njega na zabavan način tj neposredan, veseo, vrckav način, kazala je Katarina, koja je i odgovorila na pitanje bi li se mogla i sama natjecati na kvizu.

VEZANI ČLANCI:

 

- Razmislit ću o tome, iznimno cijenim gospodina Grgića i Kovača koji su pripremali sama pitanja za kviz, hvala im puno zapravo jer imala sam osjećaj cijelo vrijeme snimanja da sam konačno par stepenica iznad i malo pametnija, rekla je Katarina čiji se glas često pojavljivao na reklamama, a godinama smo je slušali i u radijskom eteru. 

- Bilo da je sastanak, druženje, da dođem u frizerski salon doslovno ljudi reagiraju aha poznat mi je taj glas, vi ste? I onda skuže da mi nemaju pojma lice ali tu negdje. Posebno kad sam bila na radiju bilo u ljekarni ili mesnici, plaćate karticom i bude aaa vi ste Katarina Moškatelo, mi smo bili uvjereni da ste vi tamna gospođa od kojih 60 s punđom, dodala je Moškatelo. 

GALERIJA: Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 2001.! Danas je ni majka ne bi prepoznala

Katarina Moškatelo
1/28

Svoje bogato iskustvo i kao turističkog vodiča, spikera te voditeljice evenata, danas rado prenosi na druge, pripremajući ih za taj zastrašujući nam pojam javnog nastupa.

- Smireno disanje, tri izdaha tri udaha kratka i zadržat to barem desetak sekundi, fokusiranje na određenu točku, guranje zida. Često ljudima nedostaje samopouzdanja kad stanu pred kamere, ja koliko god sam se veselila ovom našem druženju nije mi bilo svejedno ali guranje zida je jedna odlična varijanta gdje osvjestite sebe, svoju snagu iznutra, posturu i dobijete tu neku sigurnost, kaže Katarina koja nakon godina posuđivanja glasa ima i neostvarene želje. 

- Recimo nisam do sada narirala dokumentarac, neizmjerno bih voljela to, nisam snimila svoju navigaciju prvu ni zadnju u životu pa …na idućem skretanju skrenite desno možda dođe u nekom trenutku i na moj meni, kaže Katarina. 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije