Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
desingerica

Potpuni kaos! Srpski glazbenik u Opatiji lupao publiku cipelom po glavi, oni se gurali bliže pozornici

Beograd: Snimanje prve epizode 16. sezone tv emisije Ami G Show
Foto: Antonio Ahel
1/8
11.12.2023.
u 11:32

Glazbenik Desingerica svojom je cipelom lupao publiku po glavi i rukama, odnosno one koji su se nalazili u prvim redovima, a oni su ga podržavali i gurali se što bliže pozornici.

Nastup srpskog glazbenika Dragomira Despića, koji nastupa pod umjetničkim imenom Desingerica, u Opatiji proteklog vikenda mnoge je uzrujao. Naime, na društvenim mrežama osvanule su snimke s njegovog nastupa, a Opatijci su izrazili nezadovoljstvo njegovim gostovanjem. Na objavljenim snimkama Despić je svojim "trap" hitovima koji osvajaju YouTube trending raspametio mladež koja je došla na nastup. Na snimkama se vidi i kaotična atmosfera koja je mnoge uznemirila, a iznenadio ih je i unikatan način na koji je Despić ostvarivao kontakt s publikom.

Naime, glazbenik je svojom cipelom lupao publiku po glavi i rukama, odnosno one koji su se nalazili u prvim redovima, a oni su ga podržavali i gurali se što bliže pozornici. Dok je jednima ovaj nastup samo još jedan oblik zabave, prema portalu fiuman.hr, u jednoj se opatijskoj Facebook grupi povela i rasprava o "zabrani turbo folka u Opatiji”.

VEZANI ČLANCI

Inače, Despić je u godinu dana, koliko je na sceni, zabilježio značajan uspjeh. Glazbenu karijeru započeo je 2022. godine, kada je s Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Pljugica, objavio prvi singl "Kucci Kucci". Slavu su postigli nakon što su pridobili pažnju publike i medija nakon što su za potrebe snimanja spota zaustavili promet na autocesti. Uspjesi su se nastavili nizati nakon što je tijekom ljeta 2022. ovaj dvojac objavio pjesmu "Pistacc", a potom je u rujnu izašla pjesma "Balkanacc" koja predstavlja spoj rapa i turbo-folka. Do kraja godine uslijedile su pjesme "Tuckavacc" i "Praccka", a početkom 2023. su objavili duete "Ficcni" i "Novacc". Krajem lipnja 2023. nastupao je na Belgrade Music Week festivalu na beogradskom Ušću pred nekoliko desetaka tisuća ljudi. Trenutačno top listama vlada njegova najnovija pjesma "Ccokolada", a u tijeku je turneja Hrvatskom.

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića

Ključne riječi

Komentara 10

ČI
Čife
11:57 11.12.2023.

Ista publika bila na koncertu priovi...samo daj nije važno što.

VA
vapor
13:35 11.12.2023.

Koji političari su bili na "koncertu"?

CR
crocro
08:30 12.12.2023.

Koji smo mi narod, opredijelili se civilizaciji, zapadu i kulturnom svijetu i umjesto da nam arene pune pjevači zemalja u čijem društvu želimo biti i jesmo, oni puštaju pjevače s istoka kojima je cilj povući nas natrag u bratstvo i jedinstvo, kao da se u međuvremenu nije ništa dogodilo. Sada bi se samo trebali vratiti tamo od kuda smo otišli u civiliziranu Europu, a to je umjetna tvorevina jugoslavija koja je povlaštenima bila majka a ostalim maćeha. Samo se pitam, da li su roditelji educirali svoju djecu kroz što je Hrvatska prolazila 90-tih godina, kako je prolazila i što je najvažnije pitanje, zašto je to morala proći. Navalili s istoka, navalili migranti, gdje vidite Hrvatsku i kako ju vidite za za 50 godina, pardon za 10 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije