Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid veze

Poslovne obveze udaljile poznatu voditeljicu od dečka

nives čanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
14.04.2016.
u 09:40

Vremena za tugovanje zbog ovakvog razvoja njezine ljubavne situacije nije imala previše jer je okupirana poslom u RTL-ovim Zvjezdicama i na radiju

Život na relaciji Zagreb – Beograd zbog voditeljske uloge u showu Zvjezdice i angažman na Narodnom radiju uzeli su danak u ljubavnom životu Nives Čanović.

Naime, kako piše magazin Story, Nives je prekinula dugogodišnju vezu s dečkom Kristijanom.

– Nije nikakva drama. Mislim da je moj poslovni ritam možda malo pridonio tome, ali ne bih ga htjela okriviti. Ljudi se jednostavno u nekom trenutku raziđu – rekla je Nives za Story.

Vremena za tugovanje zbog ovakvog razvoja njezine ljubavne situacije nije imala previše jer je okupirana poslom u RTL-ovim Zvjezdicama i na radiju.

– Evo, čeka nas finale sutra i svi su favoriti, a cijeli tim imao je čast družiti se s njima i nešto naučiti od njih – kaže nam Nives o svom angažmanu u Zvjezdicama te se prisjetila kakva je ona bila kao klinka.

– Bila sam poprilično otvorena i društvena, puno se družila s prijateljicama. Na natjecanja nisam išla, nego bih uvijek na nekakvim priredbama dolazila na pozornicu, uzela mikrofon u ruke, malo pričala, na primjer postavljala pitanja Djeda Mrazu i onda otpjevala koju, bez srama. Danas to ne bih mogla nikako – kaže voditeljica i glumica.

Voli i svoj televizijski i radijski posao iako je zbog radija morala promijeniti bioritam i buditi se rano što joj kao velikoj spavalici teško pada.

– Kažu mi da će se to promijeniti kad dobijem bebu. Stvarno volim spavati i jutarnji show na Narodnom radiju bio bi mi još puno draži da počinje recimo oko 12 sati – poručuje Nives. 

>>6 najzgodnijih radijskih voditeljica

>>Počelo snimanje druge sezone „Zvjezdica“!

Komentara 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:01 14.04.2016.

naći će ona ponovno ljubav svog života, garant

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:47 15.04.2016.

Nives Canovic? Gdje je ta poznata, i po cemu?

WA
wannabenovinari
15:42 14.04.2016.

Prvi put čujem za tu "poznatu voditeljicu". Sjećam je se doduše kao naslikuše na "eventima". Možda je to po tome poznata, a voditeljica je onako, jer je to trendi valjda. Danas svatko može biti voditeljica, uz malo podmazivanja na pravim mjestima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije