Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNA USPOMENA

Pokojnog Massima i Let 3 povezuje zanimljiv detalj: 'Bio je oduševljen'

Massimo održao koncert u prepunoj Areni Zagreb
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/12
13.05.2023.
u 12:00

Let 3 su velikom umjetniku uručili prvu nagradu Porin u njegovoj glazbenoj karijeri.  Bilo je to 2004. godine, uručili su mu nagradu u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”, za izvedbu pjesme “Znam zašto te osjećam”

Podršku grupi Let 3 dali su i sa službene stranice pokojnog Massima te otkrili zanimljiv detalj koji ih povezuje.

- O Let 3 ste posljednjih mjeseci, ako i niste poznavali njihov glazbeni rad, doznali puno, ali ono što možda niste znali, a nama je to važna uspomena, jest da su upravo oni ekipa koja je Massimu uručila prvu nagradu Porin u njegovoj glazbenoj karijeri. 

Bilo je to 2004. godine, uručili su mu nagradu u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”, za izvedbu pjesme “Znam zašto te osjećam”.  Massimo je bio oduševljen kad smo 2017. nekim čudom iskopali ovu staru fotografiju i znamo da bi ovih dana rekao da im moramo složiti  ŠČestitku za cijeli projekt kojeg su odradili majstorski i autentično.  Uostalom, ovaj outfit od prije 19 godina na pozornici Porina i ovaj kojeg nose ovih dana na pozornici Eurosonga pokazuje da su oduvijek svoji, dosljedni svom stilu. Život je tako kratak, često je govorio naš Max i treba uživati u svakom trenutku. Ekipi iz Let 3 želimo da večeras uživaju u nastupu na velikoj pozornici Eurosonga.  ŠČretno! - piše na Massimovoj stranici. 

Većina priprema za večerašnji glazbeni spektakl je odrađena, a i obožavatelji ovog događaja već su izabrali svoje favorite. To su pokazali i na kladionicama gdje letovci i njihova pjesma 'Mama ŠČ' zauzimaju visoko 11. mjesto. Na prvom mjestu nalazi se predstavnica Švedske Loreen s pjesmom 'Tattoo', a slijedi je Finski predstavnik Kaarija s pjesmom 'Cha cha cha'.

No, pobjednika će, kao i svake godine, odabrati članovi stručnih žirija i publika svojim bodovima i pozivima i poruka, a ono što jest drugačije ove godine su neka pravila glasovanja. Naime, Eurovizija a se ove godine 'otvorila' prema cijelom svijetu te mogu glasovati i zemlje koje ne sudjeluju. Oni koji gledaju u državama koje ne sudjeluju mogu glasovati samo na stranici www.esc.vote ili putem linka preko službene aplikacije. Deset pjesama koje prikupe najviše glasova ‘ostatka svijeta’ dobit će bodove od 1-12 te glasovi ‘ostatka svijeta’ vrijede kao glasovi jedne države.

VIDEO: Let 3 nastupili u noćnom klubu u Liverpoolu i izazvali potpuni delirij, nosili prozirne haljine kao na Dori 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dars
Dars
13:14 13.05.2023.

Nemojte ih uspoređivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije