Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA PJEVAČICA

Pojavio se video Katy Perry u šetnji Stradunom, evo kako je reagirala na fanove

Katy Perry i Orlando Bloom prošetali Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/17
21.08.2023.
u 08:29

Dok je razgledavala znamenitosti Dubrovnika, oko nje su se počeli okupljati fanovi koji su je fotografirali. "Hej Katy", čulo se u pozadini dok je pjevačica s ekipom šetala po Stradunu. No, ona se na to nije obazirala, nego je čak i nezainteresirano gledala oko sebe.

Jedna od najpoznatijih svjetskih pjevačica Katy Perry stigla je u Dubrovnik na jahti Jeffa Bezosa, a tamo ju je snimio jedan fan koji je video objavio na TikToku. Katy je na odmoru sa zaručnikom Orlandom Bloomom, a dok je razgledavala znamenitosti Dubrovnika, oko nje su se počeli okupljati fanovi koji su je fotografirali. 

"Hej Katy", čulo se u pozadini dok je pjevačica s ekipom šetala po Stradunu. No, ona se na to nije obazirala, nego je čak i nezainteresirano gledala oko sebe. 

"Umrla bih da sam je srela", "Prelijepa je", "Zamisli da sretneš Katy Perry u Dubrovniku", "Bila je sa mnom u avionu iz Münchena za Dubrovnik", pisali su oduševljeni fanovi, a neki su se našalili i reki kako je "nabacila seen na hej Katy".

@lubisbryanjohnc Have you seen Katy Perry in Dubrovnik just now? #katyperry #hollywood #katycats #katyperryfan #dubrovnik #croatia #tiktokeurope #summer #travel #katyperryroar #oldtown #actress #star #starstruck #fan ♬ original sound - Bryan John Lubis ✨

 

Podsjetimo, američki milijarder i vlasnik Amazona Jeff Bezos (59) odmara se na našem Jadranu u društvu poznatih prijatelja. Nakon što je prije nekoliko dana snimljen sa zaručnicom Lauren Sanchez (53) i prijateljima, pjevačicom Katy Perry i njezinim zaručnikom, glumcem Orlandom Bloomom te glazbenikom Usherom i bivšom manekenkom Kelly Sawyer tijekom šetnje Stradunom i na večeri u Dubrovniku, Bezos je proteklog vikenda odlučio odmoriti se od gradske vreve i svoje prijatelje počastiti večerom na palubi skupocjene jahte "Koru" u uvali Polače na otoku Mljetu, a nakon Mljeta "Koru" su usidrili i kod Lastova.

VEZANI ČLANCI: 

Veselo društvo na jahti sunčani dan provelo je odmarajući se na palubi i uživajući u morskim aktivnostima.  Neki od njih odlučili su se za veslanje, neki su uživali na supu, a bilo je i onih koji su se odvažili na ronjenje i istraživanje podmorja.

Bezosova superjahta "Koru" prvi je put u Hrvatskoj uočena sredinom kolovoza kod Elafitskih otoka, a nešto kasnije bila je usidrena kod otoka Lokruma. "Koru" ima čak 127 metara i smatra se najvećom jedrilicom na svijetu. Visoka je čak 76 metara, ima helidrom i veliki bazen, a prima do 18 gostiju za koje se brine 40-ak članova posade. Na ljestvici najvećih jahti na svijetu "Koru" je na 32. mjestu. To je ujedno i najveća jahta koju je izgradila nizozemska tvrtka Oceanco, a gradnja je trajala od 2021. godine. Vrijednost ovog skupocjenog plovila procjenjuje se na 500 milijuna dolara, a procjenjuje se da je za održavanje te jahte godišnje potrebno čak 25 milijuna eura, što za Jeffa Bezosa čije se bogatstvo procjenjuje na 144 milijarde dolara zasigurno nije problem.

No, da nije sve baš idilično kada je riječ o "Koru" potvrđuje i kontroverza koja je prati. Naime, plovilo je isprva građeno u Rotterdamu, a zbog visine jarbola koji imaju do 39 metara zamalo je bio dekonstruiran povijesni most Koningshaven, što je građane Rotterdama toliko razbjesnilo te su zaprijetili da će "Koru" gađati jajima ako pri prolasku ošteti most. Brod je potom premješten u drugo brodogradilište u gradu, a jarboli su tijekom premještanja uklonjeni.

Sve je, srećom, završilo bez skandala pa Bezos i njegova Lauren sada bezbrižno uživaju ploveći Europom u društvu dragih prijatelja. Prije nego što su uopće stigli na našu obalu Bezos i Sanchez dio odmora proveli su u Grčkoj gdje im se na jednoj zabavi pridružila i hollywoodska glumica Demi Moore, a prije su plovili i talijanskim vodama gdje su navodno organizirali i proslavu zaruka na kojoj je bio i Bill Gates.

VIDEO: Rene Bitorajac se obrušio na Bišćana i Vidu: Ovo je izdaja!

Komentara 1

ZA
zagabria4
09:32 21.08.2023.

Zgodna je Katy, pametna a i dobro pjeva. Neka nam je malo došla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije