Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Imam osjećaj da ćemo vidjeti još ovakvih videa'

Pojavila se snimka na kojoj se Dalaj Lama neprimjereno ponaša prema Lady Gagi

Foto: Twitter screenshot
1/20
17.04.2023.
u 22:30

Na snimci se vidi Dalaj Lama koji sjedi pored Lady Gage, a u jednom trenutku ugleda njezine poderane traperice. Potom ispruži lijevu ruku i prstima dodirne kožu pjevačice. Kada je pokušao to isto učiniti na drugoj nozi, pop zvijezda mu je zgrabila ruku i spriječila ga u tome.

Nakon što je svjetska javnost ostala šokirana snimkom na kojoj je Dalaj Lama (87) od malog dječaka zatražio da ga poljubi u usta i da mu "posiše jezik", sada je na Twitteru isplivao video na kojem se može vidjeti kako tibetanski vjerski lider neprimjereno dira Lady Gagu (37) po nozi.

Na snimci se vidi Dalaj Lama koji sjedi pored Lady Gage, a u jednom trenutku ugleda njezine poderane traperice. Potom ispruži lijevu ruku i prstima dodirne kožu pjevačice. Kada je pokušao to isto učiniti na drugoj nozi, pop zvijezda mu je zgrabila ruku i spriječila ga u tome.

"Imam osjećaj da ćemo vidjeti još ovakvih videa", "Nisam znao da je on tako ljigav", "Istina uvijek izađe na vidjelo", pisali su komentatori.

Podsjetimo, tibetanski duhovni vođa nedavno je zgrozio svijet svojim ponašanjem. Naime, Dalaj Lama je u hramu u Dharamshali u Indiji rekao dječaku da dođe do pozornice gdje sjedi. Pokazujući na svoje obraze, čuje se kako govori "prvo ovdje", nakon čega ga je dijete poljubilo i zagrlilo. Dalaj Lama je zadržao dječaka, rekavši "mislim i ovdje" i zatim ga poljubio u usta. "I posiši moj jezik", rekao mu je, izvukavši jezik van, čelo uz čelo s dječakom. Dijete je brzo izvuklo svoj jezik i htjelo se maknuti, dok se Dalaj Lama smijao i ponovno ga privlačio u zagrljaj dok se publika tome smijala. Video se proširio internetom i izazvao zgražanje.

Ovakva reakcija javnosti prisilila je Dalaj Lamu i da se ispriča. "Širi se video isječak koji prikazuje nedavni susret tijekom kojega je dječak pitao Njegovu Svetost Dalaj Lamu može li ga zagrliti", priopćeno je na Twitteru vođe u egzilu kojega na toj platformi prati 19 milijuna ljudi.  "Njegova svetost želi se ispričati dječaku i njegovoj obitelji, kao i njegovim brojnim prijateljima diljem svijeta zbog boli koju su njegove riječi možda prouzročile", priopćeno je. U priopćenju se navodi da Dalaj Lama "često zadirkuje ljude koje susreće na nevin i zaigran način, čak i u javnosti i pred kamerama" i da "žali zbog incidenta". 

VIDEO Stavros nam se javio iz bolnice: 'Sve bi trebalo biti gotovo do početka ljeta'

Ključne riječi

Komentara 16

CE
centirion
01:51 18.04.2023.

Cijeli svijet je otišao u klinac !

MA
Makym
06:11 18.04.2023.

Stara konjina od 87 god bi trebala imati dovoljno mudrosti da to ne čini,a pogotovo ako se predstavljaš kao produhovljena osoba,ma sve oko nas je laž,pohlepa i nemoral.

ZI
ziva___istina
07:32 18.04.2023.

Dalaj Lama ili ti Lobsang Rampa, nekad je bio olicenje duse, ali izgleda ego ga preuzeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije