Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beauty petak

Pogledajte kako je Doris Pinčić uljepšala Špičeka i Pažanina

Tri,dva,jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/3
27.01.2017.
u 14:23

Voditeljica je članove žirija ugostila u radijskoj emisiji na Narodnom radiju i priuštila im tretman uljepšavanja

Tomislava Špičeka i Ivana Pažanina, članove žirija nove sezone “Tri, dva, jedan – kuhaj!” jutros je na Narodnom radiju ugostila Doris Pinčić Rogoznica. S obzirom na to da je danas “beauty petak”, momci su se u skladu s tematikom prije razgovora morali podvrgnuti tretmanu uljepšavanja.

Cijelu su šihtu odradili s maskama na licima, a Tomislav Špiček tijekom intervjua našalio se na račun kandidata četvrte sezone. “Atmosfera se tek zagrijava, do kraja showa bit će tu jestive hrane”, kazao je kroz smijeh.

Kako komentira to da se nešto njemu svidi, a Ivanu ne i obratno?

„Nisu naša nepca ista, nešto što meni možda paše, ne mora Ivanu ili našoj Željki. Lijepo je da komentiramo ono što osjećamo”, dodao je. Kako da onda kandidati znaju kako pogoditi, pitala ga je Doris: „Neka odluče, tko ih više nagradi, to je njihova procjena.“

Zanimalo ju je i tko je prema Špičekovoj procjeni najstroži član žirija:

“Pa Ivan je krenuo dosta strogo, on će preuzeti moju palicu, a ja ću pokušati biti negdje u sredini. Obećao sam mu da ovu sezonu neću prejako, dat ću mu da sam diše, možda ga tu i tamo malo ubodem”, kazao je Špiček.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije