Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršen odgovor

Pjesma Miley Cyrus zaludila je Internet, a spot je snimila u vili u koju je Liam dovodio ljubavnice

Foto: OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/13
20.01.2023.
u 16:14

Internet korisnici su primijetili kako su neke stvari u pjesmi Miley Cyrus možda povezane s bivšim suprugom Liamom Hemsworthom, poput kuće u kojoj je sniman spot, crnog odijela koje pjevačica nosi u njemu, ali i stihovi koje je navodno posvetila njemu.

Novi singl pjevačice i glumice Miley Cyrus (30) - "Flowers", vrti se po svim društvenim mrežama te je glavna tema gotovo svih Instagram i Facebook Reelsa te TikTok videa, a pjesma govori o osnaženosti žene nakon propalog romantičnog odnosa. Pjesmu je objavila na rođendan bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha (33), a brojni na društvenim mrežama govore kako je neke riječi direktno uputila njemu, odnosno da ih je napisala kao odgovor na pjesmu Brune Marsa koju je Liam njoj posvetio.

Radi se o pjesmi "When I Was Your Man" u kojoj tekst ide: "...Da sam ti trebao kupiti cvijeće i držati te za ruku. Trebao sam ti dati sve svoje sate kad sam imao priliku, voditi te na svaku zabavu jer sve što si željela je plesati". U Mileynoj pjesmi tekst ide: "Mogu si sama kupiti cvijeće, napisati svoje ime u pijesku, razgovarati sama sa sobom satima, reći stvari koje ne razumiješ. Mogu se odvesti na ples i mogu se držati za ruku. Da, mogu se voljeti bolje od tebe". 

Osim toga, Internet korisnici su primijetili kako su još neke stvari možda povezane s bivšim suprugom. Primjerice, spot za pjesmu navodno je sniman u vili u kojoj je glumac prevario pjevačicu s više od 14 žena dok su bili u braku. 

Osim toga, mnogi su povezali njezino crno odijelo koje je nosila u spotu s onim koje je Liam Hemsworth nosio na premijeri 'Avengersa' 2019. godine. Njihovo pojavljivanje izazvalo je pomutnju jer se Miley, kao i obično, glupirala pred fotografima, nakon čega ju je upitao 'može li se bar jednom ponašati pristojno'. Miley mu je na to samo rekla da se makne i nastavila je pozirati sama. 

Još su neki stihovi povezani s njihovim odnosom, a navodno je i stih: "Bili smo dobri, bili smo zlatni, san koji se ne može prodati. Bili smo u pravu, dok nismo. Sagradili smo dom, gledali kako gori" posvećen njemu. Točnije, navodno misli na kuću u Malibuu vrijednu više milijuna dolara koju je dijelila s Hemsworthom, a koja je uništena u velikom požaru 2018.

Liam Hemsworth i Miley Cyrus upoznali su se 2009. godine za vrijeme snimanja Disneyjevog filma 'The Last Song', a odmah su se zaljubili. Do 2020. godine bili su zajedno i slovili su za jedan od dugovječnijih slavnih parova.

Iako su čak nekoliko puta prekidali i mirili se, par se zaručio 2012. godine nakon dvije godine veze, a vjenčali su se šest godina kasnije - 23. prosinca 2018. Mjesec dana nakon što su zajedno proslavili desetu godišnjicu veze obznanili su da se rastaju, a brak je trajao samo osam mjeseci. Odnos su okončali 2020. godine. 

VIDEO Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije