Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni nogometaš

Pele oženio 25 godina mlađu Japanku s kojom se susreo u dizalu

Pele
Foto: Screenshot
1/8
10.07.2016.
u 19:17

Vjenčanje je trebalo biti održano prije dvije godine, ali je odgođeno jer je pele tada imao velikih zdravstvenih problema.

Legendarni brazilski nogometaš Pele (75) oženio se po treći put. Ceremonija je održana pred 100-tinjak ljudi u brazilskom gradu Guaruja, a Brazilac je oženio Marciu Cibele Aoki (50), japansku poduzetnicu koja je od njega mlađa 25 godina.

Dvojac se upoznao na zabavi u New Yorku još davne 1980. godine, ali u vezu su stupili prije šest godina. Tada su u Sao Paulu neletjeli jedno na drugo u dizalu, otišli na piće i zaljubili se. Vjenčanje je trebalo biti održano prije dvije godine, ali je odgođeno jer je pele tada imao velikih zdravstvenih problema.

Peleu je ovo treći brak, prvi put oženio je Rosemeri Cholbi, s kojom je bio 12 godina i dobio troje djece. 1994. godine oženio je Assiriu Nascimento koja mu je rodila dva sina, ali su prekinuli nakon 14 godina braka. Valjda će legendarnom nogometašu treća biti sreća....

>>Dok gledate legendu o Peléu, kao da ste u faveli u kojoj je odrastao

Komentara 2

SC
schwertransport
20:43 10.07.2016.

Sve je ok samo treba decko i njoj i njemu

BU
Bull7965
20:35 10.07.2016.

Pele je kralj, sve ove napuhane nogometne zvijezde nisu mu do koljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije