Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Partnerica Šime Vrsaljka novom objavom otkrila da je rodila sina: Moj svijet

Foto: instagram
1/9
16.10.2023.
u 20:15

Slovenska dizajnerica te poduzetnica Kaja Vidmar i naš nogometaš s javnosti su sretnu vijest o trudnoći podijelili kada je Kaja bila trudna šest mjeseci i tada su otkrili kako im nakon malene Viktorije stiže sin

Kaja Vidmar, partnerica našeg bivšeg reprezentativca Šime Vrsaljka objavila je fotografiju kojom je otkrila da je rodila sina. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj Šime u naručju drži njihovog sina, a pored njih je njihova kći Viktorija.  - Moj svijet - napisala je Kaja uz ovu fotografiju ispod koje su se zaredale čestitke.

Slovenska dizajnerica te poduzetnica i naš nogometaš s javnosti su sretnu vijest o trudnoći podijelili kada je Kaja bila trudna šest mjeseci i tada su otkrili kako im nakon malene Viktorije stiže sin. – Osjećam se potpuno drukčije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća zaista je posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ''naslijediti'' od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga - izjavila je u razgovoru za Gloriju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

 

Šime i Kaja prvo dijete Viktoriju su dobili prošle godine u travnju, samo nekoliko mjeseci nakon što se doznalo da su u vezi. Svoju prvu zajedničku fotografiju na društvenim su mrežama objavili su prošle godine u lipnju, a zadarski nogometaš dva mjeseca kasnije se oprostio od naše reprezentacije. Šime nikada nije puno pričao o svom privatnom životu, pa ni dok je bio u prvom braku u kojem je dobio sina Brunu nije u javnosti iznosio detalje o svojoj obitelji. Ipak prošle je godine s novom partnericom pozirao za časopis Story u kojem je Kaja otkrila kakav je Šime otac te kako se rodila njihova ljubav.

GALERIJA Bili smo na snimanju novog game showa HRT-a i vratili se u prošlost s poznatim Hrvatima

1/26

- Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže - rekla je tada Kaja za Story. Otkrila je i kakav je otac njezin partner Šime Vrsaljko. 

Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom'

VIDEO Aleksandra Prijović prisjetila se teškog djetinjstva: 'Hvaliti će te se da ste išli sa mnom u školu'

Komentara 1

Avatar NasaPosla
NasaPosla
09:24 17.10.2023.

Volio bih,da u slijedećih nekoliko godina,dobiju još bar dvoje djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije