Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda 'baywatcha'

Pamelu Anderson paparazzi uhvatili u Parizu, mnoge je zabrinula izgledom lica

Foto: profimedia
1/12
30.09.2023.
u 08:00

Zvijezda kultne serije 'Baywatch' zablistala je ponovno s minimalno šminke

Glumica Pamela Anderson (56) trenutno boravi u Parizu zbog Pariškog tjedna mode, gdje su je paparazzi uhvatili pri izlasku na večeru u srijedu navečer. Oduševila je vitkom figurom i izgledom u uskoj žutoj haljini, no pomalo je začudila izgledom lica. Naime, brojni su primijetili kako joj lice izgleda zategnuto, više nego inače i "previše sjajno". Zbog toga mnogi misle kako se podvrgnula nekakvim zahvatima nedavno.

Zvijezda kultne serije 'Baywatch' zablistala je ponovno s minimalno šminke. Inače, ranije je otkrila kako se prestala šminkati nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke.

VEZANI ČLANCI

 - Bila je najbolja. I nakon toga za mene je jednostavno bilo bolje da ne nosim šminku - rekla je glumica i priznala da se veseli starenju.

- Mislim da svi počnemo izgledati malo smiješno kad ostarimo. Ja se sama sebi pomalo smijem kad se vidim u ogledalo. Pa kažem: ‘Wow, ovo mi se stvarno događa.‘ To je putovanje - rekla je.

Tabloidi su Pamelu Anderson  90-ih godina pretvorili u seks simbol, a zbog svega je ona bila “bolno sramežljiva” te je čak “mrzila” kako je izgledala prije nego što je pozirala za Playboy.

- Sramežljivost je bila nešto što je bilo tako iscrpljujuće. Mrzila sam svoj izgled, mrzila sam sve. Bila sam tako sramežljiva i uvijek sam mislila da su svi lijepi, a ja jednostavno nisam imala to samopouzdanje - rekla je glumica u razgovoru za ET Canada.

1/16

Međutim, sve se promijenilo kada je odlučila postati model za Playboy 1989.godine. - Bila sam u Vancouveru i prišli su mi nekoliko puta, rekla sam „ne”. Na kraju sam se našla u situaciji i pomislila: „Zašto ne? Idem probati”. Stigla sam u Los Angeles. Bila sam užasnuta - prisjetila se Anderson i dodala: - Tada sam napravila svoje prvo fotografiranje za Playboy. Činilo mi se kao da padam s litice. Stvarno se činilo kao da samo dopuštam, umjesto da pokušavam kontrolirati. Prvi put sam se osjećala slobodno - priznala je glumica.

Podsjetimo, glumica je nedavno objavila Netflixov dokumentarac i memoare „Love, Pamela” koji su dokumentirali sve od burnog ljubavnog života do zloglasne snimke seksa i na posljetku, djece. S bivšim suprugom i glazbenikom Tommy Leejem ima dva sina; Thomasa Leeja (26) i Dylana Jaggera Leeja (25).

U njima govori/piše o "Baywatchu", vezama, svojoj reakciji na "Pam&Tommyja", svom debiju na Broadwayu i još mnogo toga s neskrivenom iskrenošću. Znamo je kao seksepilnu plavušu koja se proslavila kao Playboyeva zečica, a zatim postala globalna glumačka zvijezda u seriji "Baywatch" 90-ih godina, udala se za rock zvijezdu Tommyja Leeja i potom strmovito pala nakon što je objavljenja njihova seks snimka. No, koliko zapravo znamo o Pameli Anderson, a koliko smo tijekom godina saznali isključivo iz naslova tabloida? To se pitanje postavljalo ususret objavi dokumentarca koji sadržava i privatne fotografije glumice koje do sada baš nitko nije vidio. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije