Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to im je preveliko

Ova manekenka ima prevelike grudi za Diorovu reviju!

Jourdan Dunn
PA/PIXSELL
02.07.2013.
u 12:59

Jourdan Dunn kaže kako joj inače govore da ne može nositi neku reviju jer je 'obojana' te da otkazivanje revije zbog bujnih grudi zapravo nije velika stvar

Prevelike grudi za Dior ima tamnoputa manekenka Jourdan Dunn koja je na svom Twitter profilu objavila kako ju je poznati modni brend odbio za nošenje revije na Tjednu mode u Parizu upravo zbog bujno poprsja.

– Ahahahahah. Upravo mi je Dior otkazao zbog mojih sisa. Volim modu – tvitala je manekenka.

Dodala je kako joj inače govore da ne može nositi neku reviju jer je 'obojana' te da otkazivanje revije zbog bujnih grudi zapravo nije velika stvar.

Inače, Jourdan je visoka 177 centimetara, a obujam grudi joj je 81 centimetar te ima veličinu grudnjaka 70A. I onda se čudimo što su sve manekenke mršavice...

>> Robert Pattinson naslijedio Judea Lawa, novo je zaštitno lice Diora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije