Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban režim

Otkriveno što jede Neda Ukraden (73) kako bi zadržala fit liniju, ali i koja joj je dijeta pomogla da skine kilograme

Foto: Instagram
1/7
24.09.2023.
u 18:00

Ukraden jede kuhana jela, voće, maslinovo ulje i mediteransku hranu, Na njenom stolu mogu se naći namirnice koje su pune vitamina, a čine je sitom. Ponekad jede i kolače i druge deserte, no brzo se vraća na zdrav režim.

Pjevačica Neda Ukraden prošli je mjesec proslavila 73. rođendan, a pokazala je svoju nevjerojatnu figuru u badiću. Mnogi su komentirali kako odlično izgleda, a srpski mediji tvrde da pjevačica održava liniju posebnim režimom prehrane i vježbanjem. 

Kurir piše kako Ukraden jede kuhana jela, voće, maslinovo ulje i mediteransku hranu, Na njenom stolu mogu se naći namirnice koje su pune vitamina, a čine je sitom. Ponekad jede i kolače i druge deserte, no brzo se vraća na zdrav režim. 

GALERIJA Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

1/33

Pjevačica je, navode, dobila nekoliko kilograma za vrijeme pandemije koronavirusa, a kako bi se vratila na staru težinu bila je na liposukciskoj dijeti koja je mnogim poznatim osobama pomogla da smršave. 

VEZANI ČLANCI:

Tada je najviše jela proteine, a izbjegavala je ugljikohidrate i štetne šećere.  Zdrave šejkove pila je svaka četiri sata, te je jela meso i puno salate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Podsjetimo, Neda je za rođendan uz fotku u badiću dodala i status. 

- Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno! Odoh slaviti! Živjeli - napisala je Ukraden uz fotografiju snimljenu u Boki Kotorskoj, a primila je brojne čestitke od pratitelja i svojih dugogodišnjih prijatelja. - Draga Nedo,sretan ti rođendan od srca žele Samardžići i da ih proslaviš što više u zagrljaju svojih najmilijih - napisao joj je kolega Željko Samardžić, a najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić joj je poželjela: Sretan ti rođendan i mnogo godina još!

VIDEO Mikulić podijelila status koji joj je suprug posvetio za 18. godišnjicu braka: 'Još da su točne godine'

Komentara 9

Avatar pčika_metirana
pčika_metirana
19:53 24.09.2023.

- Kako bi se zvala suprotnost Nedi Ukraden? - Kako? - Dade Pronađen!

HO
homofobic
01:34 25.09.2023.

Onjk, onjk!

AB
abokatstir
22:29 24.09.2023.

A što jedu krmače ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije