Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vreća novca za ljepotu

Osobnu trenericu Jennifer Aniston plaća 43 tisuće dolara tjedno

LOS ANGELES - FEB 26:  Jennifer Aniston at the 2017 Vanity Fair Oscar Party  at the Wallis Annenberg Center on February 26, 2017 in Beverly Hills, CA /IPA/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
Foto: IPA/PIXSELL
1/3
17.03.2017.
u 14:53

Njega kose i frizura stoje 9200 dolara, ali “traju” mjesec i pol, uređenje obrva plaća 600 dolara mjesečno, a brončani ten 1300 godišnje

Glumica Jennifer Aniston, koja je bila posebno zapažena na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Oscar, ali i na slavnoj zabavi magazina Vanity Fair nakon dodjele najprestižnije svjetske filmske nagrade, jedna je od sretnica koje prkose godinama.

To se najbolje vidi na njezinu licu i tijelu jer već gotovo dva desetljeća izgleda jednako mladoliko.

Osim što redovito vježba, 48-godišnja glumica često odlazi na masaže i pomno pazi na prehranu, a mnogo novca troši i na posebne tretmane kojima održava mladolik izgled.
Njezina prepoznatljiva frizura i kosa vrijede 9200 dolara, koliko svakih šest tjedana izdvaja za boju, pramenove i njegu kose.

Časopisu InStyle povjerila je da obožava tretmane laserom za lice koji održavaju kožu zategnutom i smanjuju bore. Kombinacije tretmana za lice jednom mjesečno dosežu vrtoglavih 31 tisuću dolara.


Njezina dnevna make up rutina minimalna je, ali vrlo vrijedna. Glumica voli koristiti tekući puder Armani koji stoji oko 64 dolara i Chanelovo rumenilo od 66 dolara, a kako bi zalihe šminke uvijek bile dostatne, potroši oko 600 dolara.
Za savršeno oblikovane obrve potrebno joj je 600 dolara, dok za brončani ten godišnje izdvaja 1300 dolara.

Na fit tijelo koje uspješno održava godinama svaki tjedan troši 43 tisuće dolara, od čega dio ide dugogodišnjoj osobnoj trenerici Mandy Ingber, a dio na sve što je potrebno za visokoproteinsku dijetu.


– Starenje može biti prekrasno ako se dobro brinete o svojoj koži i pazite na prehranu. Ne smijemo zaboraviti na mudrost koju dobivamo s godinama – svojedobno je na pitanje što misli o starenju odgovorila zvijezda kultne serije “Prijatelji”.

>>Za Božić poklanjaju ponije, dijamante i skupe automobile

>>Jennifer Aniston razotkrila supruga i zbog toga je pred rastavom braka

Komentara 4

Avatar Bud Humski
Bud Humski
16:54 17.03.2017.

Smrt je jedina pravda na ovom svijetu. Kad dodje taj moment, samo onda smo svi isti, i Jennifer Aniston i baka Buga Vuga...

ZV
zvonimir13
17:24 17.03.2017.

vrijedilo je svakog dolara !

Avatar anlaser
anlaser
17:29 17.03.2017.

Neki naši poduzetnici/gospodarstvenici/junaci pretvorbe i pljačke Hrvatske imaju toliku plaću a ružni su ko lopovi.Tak da teta Jenni izgleda ko metak za svoje godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije