Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Angie ga optužuje za agresivno ponašanje

Oglasila se policija: Ne vodi se nikakva istraga o Bradu Pittu

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
22.09.2016.
u 20:32

Angelina Jolie je iznenadila javnost kada je podnijela zahtjev za razvod braka i tražila skrbništvo nad djecom, dok bi Pitt imao samo pravo posjeta

Policija Los Angelesa zanijekala je u četvrtak pisanje tiska prema kojima su vlasti otvorile istragu o Bradu Pittu zbog agresivnog ponašanja prema djeci, za što ga optužuje Angelina Jolie.

Ne traje nikakva istraga

"U našem sustavu nismo upozoreni na Brada Pitta i ne traje nikakva istraga o njemu", rekao je agenciji France Presse glasnogovornik policije Los Angelesa. Gradske socijalne službe su zanijekale da su dale bilo kakvu informaciju o eventulanoj istrazi o slavnom glumcu.

"Suprotno od onoga što je objavljeno u nekim medijima, ovaj ured nije nikome rekao i nije potvrdio naše sudjelovanje u istrazi s tim klijentom", odgovorio je glasnogovornik.

Angelina Jolie je iznenadila javnost kada je u ponedjeljak podnijela zahtjev za razvod braka i tražila skrbništvo nad djecom, dok bi Pitt imao samo pravo posjeta. Prema časopisu specijaliziranom za slavne osobe TMZ, Jolie se žali na Pittove ispade bijesa nakon pretjeranog konzumiranja marihuane i alkohola.

TMZ i People su objavili u četvrtak da je Brad Pitt viđen prošlog tjedna da verbalno i fizički napada jedno od njihovo šestoro djece u jednom privatnom zrakoplovu, što je potaknulo Jolie da traži razvod nakon 12 godina zajedničkog života.

Komentara 1

ĆU
ćuprija
08:37 23.09.2016.

dajte molim vas prestanite više, koga briga ni tih dvoje a posebno ona ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije