Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili su skladan par

Od raskošnog vjenčanja do brzog razvoda: Sve je iznenadio kraj ljubavi srpske atletičarke i fitness trenera

Beograd: Atletičarka Ivana Vuleta ex. Španović u izlasku sa suprugom Markom
Foto: Marija Mladjen
1/8
17.12.2023.
u 09:32

Ivana Španović i Marko Vuleta vjenčali su se prije dvije godine na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu, a svima je bilo zanimljivo kako Ivana do oltara nije došetala u štiklama nego je nosila tenisice

Samo dva mjeseca nakon što su proslavili drugu godišnjicu braka srpska atletičarka Ivana Španović i njezin suprug, fitness trener Marko Vuleta odlučili su kako njihov brak više nema budućnost i razvode se. Poznata atletičarka i po mnogima jedna od najljepših sportašica na svijetu se i oglasila na ovu temu i rekla je: 

  - Iako razumijem javni interes, privatan život sam se uvijek trudila sačuvati privatnim. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo s vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspjehom. Potrebno nam je poštovanje naše intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili našem mirnom tijeku života - rekla je Ivana Španović, prenosi Blic. Ivana je još dodala kako ne žele ni jednog trenutka poreći ljudske vrijednosti u njihovom odnosu.

- U brak smo oboje ušli s istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane osobne ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promijenili u različitim pravcima. O ovoj temi više nećemo govoriti u javnosti - rekla je atletičarka. Njezin sada uskoro bivši suprug na društvenom je mrežama objavio kako se preselio u Dubai, a do nedavno su objavljivali zajedničke fotografije na kojima su im svi zavidjeli jer su djelovali skladno i sretno. 

Par se vjenčao prije dvije godine na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu, a svima je bilo zanimljivo kako Ivana do oltara nije došetala u štiklama nego je nosila tenisice na svom vjenčanju, a posebno je za ovu prigodu bila dotjerala i svog kućnog ljubimca. 

- Znala sam da si ti taj, jer si mi dozvolio da nosim tenisice čak i na prvom plesu. Blagoslovljena sam biti tvoja "do smrti" i ponosna što sam gospođa Vuleta" - napisala je tada Ivana posvetu svom suprugu Marku.  Iako su detalje svoga romantičnog dana pokušali vješto skrivati od očiju javnosti, neki su detalji ipak procurili, a i sama Ivana je objavila bajkovite fotografije s vjenčanja na svome Instagramu. Na jednoj od njih se vidi i kako im je na vjenčanju pjevao poznati Crnogorac Sergej Ćetković.

VIDEO Đoković posvetio posebnu objavu supruzi: Bila je najbolja majka našoj djeci dok sam stvarao povijest

 

Ključne riječi

Komentara 18

KU
Kuler
09:47 17.12.2023.

Vec me je naslov otjerao dalje, samo da upitam, postoje li atleticarke i fitnes treneri u SLO, HUN, IT, BIH, AUT, DE, FR......? O njima nikad ne pisete. Zasto?

Avatar Castro
Castro
09:50 17.12.2023.

Pozdrav urednici VL-a. želimo vam sretan treći advent, palimo treću svijeću danas i mislimo na sve žene i djecu koju su chetnici zaklali prije tridesetak godina..nek počivaju u miru. A vi se i dalje naslađujete srpskim vijestima.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
10:01 17.12.2023.

Bili su skladan par sve dok više nisu bili skladan par. Kakav nonsens nam servira VL. Plenki bi rekao - to je non-article ili ne-članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije