Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužno

Obitelj nije u stanju ispuniti posljednju želju tragično preminulog glumca

paul walker
Foto: LuMar Jr/Press Association/PIXSELL
1/2
31.03.2014.
u 15:28

Rebecca Soteros, majka kćerke Paula Walkera, na sudu je odlučila tražiti svoje roditeljsko pravo, iako glumac nije želio da ona odgaja njihovu kćer

Iako je Paul Walker, tragično preminula zvijezda "Brzih i žestokih", u svojoj oporuci zatražio da skrbištvo nad njegovom 15-godišnjom kćerkom Meadow preuzme njegova majka Cheryl Walker, ona se odlučila povući u korist Meadowine majke Rebecce Soteros.

Naime, Rebecca je na sudu odlučila tražiti svoje roditeljsko pravo, iako Paul Walker nije želio da ona odgaja njihovu kćer. Meadow se prije tri godine preselila k ocu, jer Rebecca ima problema s alkoholom, a već je dvaput uhićena zbog vožnje u pijanom stanju.

Majka Paula Walkera pristala je da Rebecca dobije skrbništvo, ali samo ako se prijavi u kliniku za odvikavanje, što je i učinila prošlog tjedna.

>>Utvrđen razlog pogibelji Paula Walkera

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL

Komentara 1

CV
cvijece
16:39 01.04.2014.

Posljednju želju,bilo pisanu ili izrečenu nitko ne smije osporavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije