Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji pozdrav

Obitelj i kolege u suzama se oprostili od Philipa Seymoura Hoffmana

hoffman
Foto: Reuters
1/7
08.02.2014.
u 15:40

Posebno je bio emotivan izlazak njegove obitelji ispred crkve svetog Ignacija: njegova partnerica Mimi O’Donnell, s kojom je bio 15 godina, nije mogla utješiti njihovo troje djece. Desetogodišnji Cooper grlio je majku i sestre, 7-godišnju Tallulah i 5-godišnju Willu

Privatni pogreb Philipa Seymoura Hoffmana na Manhattanu u petak popodne okupio je njegove brojne prijatelje i obitelj koji su se u suzama oprostili od slavnog glumca. Neutješni su bili Meryl Streep, Cate Blanchett, Ethan Hawke, Ellen Burstyn i Spike Lee. Iza tamnih naočala suze su skrivali Michelle Williams, Julianne Moore, Joaquin Phoenix, Mary Louise Parker, Marisa Tomei, Diane Sawyer i mnogi drugi.

Posebno je bio emotivan izlazak njegove obitelji ispred crkve svetog Ignacija: njegova partnerica Mimi O’Donnell, s kojom je bio 15 godina, nije mogla utješiti njihovo troje djece. Desetogodišnji Cooper grlio je majku i sestre, 7-godišnju Tallulah i 5-godišnju Willu. Pogrebnu misu služio je svećenik koji je Hoffmana pripremao za njegovu legendarnu ulogu u filmu “Sumnja”. Fratar James Martin bio je shrvan zbog prijateljeve smrti.

– Od njega sam naučio što znači biti ponizan – rekao je. – Philip nikada nije mario za svoju slavu. Bio je divna osoba, vrlo prizemna. Sjećam se kada je dobio ulogu u filmu Capote. Rekao mi je: “Uzeli su me za neki film”. Uopće nije naglašavao da je zvijezda filma o slavnom Capoteu.

Misa zadušnica za glumca koji je prije tjedan dana preminuo od predoziranja heroinom bit će održana krajem mjeseca.

>>Održano bdijenje za tragično preminulog Phillipa Seymoura Hoffmana

Komentara 1

SL
slavka1
18:25 08.02.2014.

bok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije