Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenutak su uhvatili fotografi

Nove nezgode na crvenom tepihu u Cannesu! Heidi Klum napravila nespretan potez pa su joj ispale grudi

Foto: IPA/Pixsell, PA/Pixsell
1/19
25.05.2023.
u 22:30

Duga, žuta haljina je zbog brojnih proreza na prsima već sama po sebi bila dovoljno izazovna. Ovakav tip haljine ne trpi grudnjak, a upravo je to glumici stvorilo dodatne probleme.

Filmski festival u Cannesu bliži se svom kraju, a ovih dana imali smo prilike vidjeti brojne zvijezde na crvenom tepihu. Neki od njih našli su se u nezgodnim trenutcima koji su krivo protumačeni, poput Toma Hanksa i navodne svađe sa zaposlenikom festivala, neki su pokazali svoja najglamuroznija izdanja, a drugima su se dogodile neugodne situacije.

Među onima koji pripadaju posljednjoj skupini našla se i glumica Heidi Klum (49) koja je na crvenom tepihu prošetala u odvažnoj, dugoj, žutoj haljini koja je imala obrnuti dekolte te jedva držala njezine grudi na mjestu. 

Haljina je zbog brojnih proreza na prsima već sama po sebi bila dovoljno izazovna. Ovakav tip haljine ne trpi grudnjak, a upravo je to glumici stvorilo dodatne probleme. Naime, kada je podignula ruke u zrak, tkanina se pomaknula te je pokazala bradavice, a to su uhvatili i fotografi.

Foto: Profimedia

Inače, Heidi je došla na premijeru filma „La Passion de Dodin Bouffant'', a prije nego je prošetala crvenim tepihom uživala je sa suprugom Tomom Kaulitzom u poznatom hotelu Eden Roc u kojem su odsjedali brojni poznati.

Dodajmo i da je na crvenom tepihu neugodnosti zbog izbora izazovne haljine imala i francuska glumica  Frédérique Bel koja je odjenula prozirnu haljinu koja je imala posebne detalje na grudima te na međunožju kako se ne bi ništa vidjelo. No, kako je glumica hodala haljina je pokazala previše te se ona našla u nezgodnoj situaciji.

VEZANI ČLANCI:

Glumica je pozirala za fotografe, a tijekom poziranja je nezgodno stala te su oni zabilježili trenutak u kojem se vidi kako Bel ispod haljine nije nosila donje rublje. Svojoj kreaciji je dodala zlatne visoke potpetice i viseće naušnice, a frizuru je podignula u elegantnu punđu.

Na društvenim mrežama ubrzo su se počele širiti njene fotografije, a svi su kritizirali haljinu. „Tko god je ovo dizajnirao nije dobro razmislio“, „ Užas, jadna Frederique“, „Ovo izgleda tako loše, imam traume“, pisali su.

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije