Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oblak u službi zakona

Nova HRT-ova serija izazvala oduševljenje gledatelja: 'Remek-djelo domaće produkcije, gleda se dalje obavezno'

Foto: HRT
1/11
10.01.2023.
u 08:33

Serija "Oblak u službi zakona" spoj je obiteljske serije s laganim krimi zapletom. U njoj glume Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Toma Medvešek, Borna Fadljević, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Željko Königsknecht, Igor Mešin, Zoran Čubrilo, Dora Fišter.

Sinoć je na HRT-u s emitiranjem krenula nova humoristična serija "Oblak u službi zakona", autora Snježane i Gorana Tribusona koja je na setu okupila brojna poznata glumačka imena. Serija će se prikazivati ponedjeljkom i utorkom u u 21:15  na HTV 1. Izazvala je golemu pozornost kod gledatelja. Već nakon prve epizode gledatelji su počeli iznositi svoje stavove o seriji na internetskom forumu, a neki od njih usporedili su je sa serijom "Odmori se, zaslužio si", iza koje stoji isti autorski tim. Neki su uočili sličnost u scenama, glumcima, ali i lokaciji snimanja, pišu 24 sata

"Je l' ovo 'Odmori se, zaslužio si?' Glumci isti, lokacija ista, birtija ista, scena ista?"; "Izgleda kao remake 'Odmori se, zaslužio si' samo s mlađim Markom i Ružom. Serija je solidna, bilo je par fora, ali baš mi fale Ivo i Vera koji bi rasturili ulogu para"; "Meni ovo izgleda kao kopija 'Odmori se, zaslužio si'. Isti glumci, čak i scenografija izgleda isto. Samo fale Ivo i Vera", komentirali su gledatelji. 

Foto: HRT

Neki su s oduševljenjem istaknuli da jedva čekaju novu epizodu. "Remek-djelo domaće produkcije, gleda se dalje obavezno"; "Nije loše ovo, pogledat ću dalje sigurno"; "Veselim se ovome"; "Valjda će biti ok", pisali su u komentarima. 

Inače, "Oblak u službi zakona" spoj je obiteljske serije s laganim krimi zapletom jer Nikola (Ozren Grabarić), glava obitelji Oblak, policijski je narednik. Idealist je i poštenjačina koji vjeruje u neke ljudske vrijednosti te ih nerijetko prepoznaje i tamo gdje ih nema.  Za razliku od Nikole, drugi članovi obitelji Oblak daleko su realističniji i skloniji postupcima koji su, iako benigni, na rubu zakonitosti. Nikolina žena Jagoda (Dijana Vidušin) ne može naći posao, a kako bi pridonijela ionako malom kućnom budžetu, često pribjegava radu na crno. Kreativna, znatiželjna, pomalo samozatajna, posvetila se Nikoli i djeci te je potpuna suprotnost susjedi, mesarici Greti (Ksenija Marinković). Dvojica njihovih sinova, adolescenti Bruno (Toma Medvešek) i Ratko (Borna Fadljević), izvor su mnogih problema.

U seriji glume Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Toma Medvešek, Borna Fadljević, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Željko Königsknecht, Igor Mešin, Zoran Čubrilo, Dora Fišter.

Foto: HRT

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Komentara 21

SP
Spezzi
09:20 10.01.2023.

blijeda i jeftina kopija Odmori se zaslužio si. Gregurevića se ne može kopirati...

MA
Makbe
09:08 10.01.2023.

Sačuvaj nas Bože domaćih serija.

NE
neberemed
09:54 10.01.2023.

dosadno do bola i infantilno za ne vjerovat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije