Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITALA PRATITELJE

Nives zagolicala maštu novim videom: 'Koliko mica maca vidite na snimci?'

Foto: Instagram
1/9
20.05.2021.
u 14:05

U komentarima ispod videa javila joj se i suradnica iz žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" pjevačica Indira Levak.

Svestrana članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus (39) novom je snimkom zapalila Instagram i otvorila maštu svojih pratitelja. Dok je u kadrovima pokušavala uhvatiti mačkicu iza staklenih vrata, Celzijus se izvijala na podu terase, a potom na ležaljci.

- Koliko mica maca vidite na snimci? - upitala je pratitelje, a ispod joj se odmah javila pjevačica Indira Levak (47).

- Pa imaš istu mačkicu k'o ja - kazala joj je.

Nives Celzijus od razvoda od nogometaša Dine Drpića skrivala je svoj ljubavni život, a nedavno je napokon priznala da je sretno zaljubljena. Nije htjela otkriti tko je njezin novi partner, ali priznala je da su zajedno godinu dana.

- Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - ispričala je za IN Magazin sve o svojoj novoj vezi te je otkrila i čemu ju je novi dečko oborio s nogu.

- Valjda baš zbog toga što smo kompatibilni, to je ovaj dio o kojem smo razgovarali, zato što ti neki koji su ranije pokušavali... Dogodi nam se taj problem da uvijek sve na kraju doživljavam kao neki napad na sebe! Kao: 'Nisi odgovorila na poruku!', 'Jesi li ti to meni seenala poruku?' Eee, radim! Zato mislim da je razumijevanje i tolerancija prvi razlog... A to je nekako najteže naći. Ali uz to je i bolesno zgodan! - ne skrivajući sreću rekla je Nives.

VIDEO Hrvati na društvenim mrežama protestiraju zbog Albininog plasmana na Eurosongu

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

AT
atlantisind
16:38 20.05.2021.

ja vidio dvije ,jednu macu i jednu ofucanu macketinu.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:17 20.05.2021.

Izgleda da se posvađala sa dragim!?

ZA
zagabria5
14:53 20.05.2021.

znači samo za potrošit i adio, ne smetaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije