Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti pljušte

Nives Celzijus pokazala nevjerojatnu liniju u uskoj haljinici, komentari ne staju

Foto: Instagram
1/17
02.11.2023.
u 19:45

Ovaj put je na sebi imala zelenu haljinu koja je istaknula njene obline dok je na nogama imala seksi čizme preko koljena. Otkrila je da se nalazi u Beogradu.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (41) na svojem Instagram profilu ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje svojim izgledom. Ovaj put je na sebi imala zelenu haljinu koja je istaknula njene obline dok je na nogama imala seksi čizme preko koljena. Otkrila je da se nalazi u Beogradu. - Mačka u čizmama - napisala je uz fotku. 

 

Nives, koja se u zadnje vrijeme bacila u glumačke vode pratitelje je ovom objavom oduševila pa su odmah počeli pisati komplimente. "Tako si nestvarna", "Top si, predivna",  "I mačka i riba" samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave. Nedavno je, s druge strane objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom prekrasnom sestrom Mateom Zeljković i 16-godišnjom kćeri Taishom Drpić.

Nives i kćer pozirale su zajedno u crnoj odjevnoj kombinaciji, dok je Matea zablistala u bijeloj. Inače, Matea je trudna, a sretnu vijest njezina sestra otkrila je u srpnju. "Volim vas", "Predivne", "Woow", pisali su pratitelji u komentarima. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Nives uz Taishu ima i dvije godine starijeg sina Leonea, kojeg je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem. Za neobično ime svojoj kćeri odlučila se, kako je tada otkrila, i mnogo prije trudnoće. Tijekom druženja sa svjetski poznatim Jamiroquaijem, glazbenik ju je neprestano zvao tim imenom, tvrdeći da joj ono mnogo bolje pristaje - tada je Nives odlučila da će ako i kada dobije kćer to biti njeno ime.

VIDEO Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Inače, Nives povremeno objavi neku fotografiju ili šalu sa sestrom. Nedavno je tako objavila video na kojem se nalazi u prtljažniku automobila te objasnila pozadinu tog događaja. - Pitala me trebam li prijevoz, ja kao ''hajde dobro kad se već nudiš''. I ovo je prijevoz - kazala je Nives, a potom je ''uskočila'' u prtljažnik automobila. Kada su stigle na lokaciju zahvalila se sestri na prijevozu i komentirala kako je ovo ''najglamurozniji'' izlazak iz automobila. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Komentara 6

GM
gmižić
08:20 03.11.2023.

Rubrika "Pratitelji oduševljeni"

KL
Klipan
23:12 02.11.2023.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (41).......Zemljo, otvori se!!

PA
Pašić
20:28 02.11.2023.

Blizu je mirovina, trebala bi uplaćivat doprinose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije