Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka drugo dijete

Nitko nije znao! Iz Amerike se vratila u Dalmaciju, a poznata Splićanka već je u devetom mjesecu trudnoće

Petra Nižetić sa sinom
Foto: Instagram
1/8
16.03.2021.
u 17:12

Poznata Splićanka potpuno se povukla s društvenih mreža na kojima je  bila vrlo aktivna te se preselila u rodno mjesto svoga supruga.

Ovo proljeće za bivšu televizijsku voditeljicu Petru Nižetić (39) bit će i više nego sretno. Naime, Petra sa surpugom Franom Mastelić čeka svoje drugo dijete, a njihov prvi sin Jozo za dva mjeseca proslavit će i svoj drugi rođendan. 

Sretni par lijepu su vijest podijelili samo s najbližim prijateljima i članovima obitelji, a Gloria doznaje da je Petra već u devetom mjesecu trudnoće. Par se lani sa sinom Jozom vratio iz San Francisca koji im je bio dom zadnjih nekoliko godina. Malena obitelj od tada živi u selu Brnaze u Sinju gdje vode miran seoski život daleko od očiju javnosti. 

Presretna baka Tamara Nižetić otkrila je svojim prijateljima vijest o dolasku prinove, a prema njezinim riječima, sve je već spremno za bebin dolazak. 

Poznata Splićanka potpuno se povukla s društvenih mreža na kojima je  bila vrlo aktivna te se preselila u rodno mjesto svoga supruga. Petra se zbog njega i njegove uspješne građevinske tvrtke preselila u San Francisco, no sada su se odlučili odreći svjetla velegrada i djecu odgajati u Dalmaciji. 

Ključne riječi

Komentara 21

DH
dhod
19:57 16.03.2021.

Tko je ta Petra Nižetić?

Avatar Tombstone
Tombstone
01:06 17.03.2021.

Poznata? Gdje , u svom selu? I uspjesna gradjevinska tvrtka u SF???? Kako, pa u Kaliforniji su milioni beskucnika na cestama bas zbog zakona liberalne vlade da se nista ne smije graditi. Ko da ste napisali da uspjesno prodaje ledd na sjevernom polu.

ML
Mladjan
05:37 17.03.2021.

Malo nam je previše pratiti porođaj maje šuput i petre nižetić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije