Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodna nesreća

Nije imala sreće: Poznatoj voditeljici pao lavor na glavu pa završila na pregledu

Voditeljica Tatjana Jurić
Foto: Instagram/Tatjana Jurić
1/6
02.06.2016.
u 16:21

Dijete se iskralo baki i s trećeg kata počelo bacati stvari na ulicu, a zatim je lavor pao na glavu popularne voditeljice

Voditeljicu Tatjanu Jurić na jučerašnjem ispijanju kave zadesila je nezgodna nesreća kada joj je na glavu pao lavor. Tvrdi da se dijete s posebnim potrebama iskralo baki koja ju je čuvala pa je počelo bacati stvari s trećeg kata.

Tatjana je nakon nezgode otišla u na pregled u polikliniku, a prošla je bez težih ozljeda. 

Pored svega što mi je život do sada dobacio, ovo je, moram reći, najoriginalnije! Pogodilo me već dobrano puno, al "grehota" bi bilo naricati; svatko od nas ima svoje projektile. Budeš hrabar koliko možeš, otreseš se, ponosito digneš glavu, pogledaš "protivinika u oči", kažeš "hvala ti na lekciji, pamtit ću je zauvijek", odboluješ svoje i dišeš dalje, dan po dan - napisala je Tatjana na Instagramu.

 

I tako sam ja, ne biste vjerovali, dok sam prekjučer ispijala jutarnju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću, dobila - pazite sad - lavor u glavu! 😂😂😂 Dijete s posebnim potrebama iskralo se baki koja ju je čuvala na balkon i počelo bacati stvari s trećeg, četvrtog kata! Dobro sam i prošla, bilo je tu svega, od metalnih četki preko nekih držača, svašta je letjelo na mene i okolo parkirane automobile. Nije dijete krivo, sve je dobro prošlo, idemo dalje... Pored svega što mi je život do sada dobacio, ovo je, moram reći, najoriginalnije! 😂 Pogodilo me već dobrano puno, al "grehota" bi bilo naricati; svatko od nas ima svoje projektile. Budeš hrabar koliko možeš, otreseš se, ponosito digneš glavu, pogledaš "protivinika u oči", kažeš "hvala ti na lekciji, pamtit ću je zauvijek", odboluješ svoje i dišeš dalje, dan po dan. Al, kaj radiš kad ti lavor padne na glavu?! I razbije se o toj istoj! 😂😂😂 A Bože-me-prosti, smiješno mi je, što mogu! Ima već nekoliko godina otkako sam sama sebi rekla "ok, životu se uistinu ponekad treba i rugati". Ili to ili ćemo izludjeti. Ali, ljudi... Lavor?!?! Na glavu?! Pa nije ni - klavir. 😂 (Bogu-fala!)

A photo posted by 🎯 Tatjana Jurić 🇭🇷 Croatia (@tatjana_juric) on

 

>> Tatjana Jurić: Kad je kod nas špica, radije biram inozemstvo!

Komentara 12

SX
sudbina x
18:19 02.06.2016.

Poznata voditeljica. Po čemu, vođenju psa u šetnju?

SX
sudbina x
18:18 02.06.2016.

Jeli bar lavor bio napunjen sadržajem kao ona kanta Ante Tomića. Dobro pa nije teže povrijeđena. Ovo je lekcija koju valjda neće zaboraviti...

KR
krmpaza
17:37 02.06.2016.

Ta je inače, kao i ona Pišekica, gl..glumi ko ku..kuler

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije