Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSRETNIJA NA SVIJETU

Nevena Rendeli Vejzović trčala Cener uz supruga Maka

Nevena Rendeli i Mak Vejzović otplovili na vjenčanje na Kornate
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
07.11.2016.
u 09:09

Nevena je prijašnjih godina na trčanje nagovarala brojne prijateljice, a ove je godine bila ponosna jer je uz nju prvi put trčao suprug Mak Vejzović

Brojni Zagrepčani sinoć su usprkos lošem vremenu otrčali popularni Cener, utrku dužine 10 kilometara središtem Zagreba. Među njima je bila i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, kojoj je trčanje najdraži hobi. Nevena je prijašnjih godina na trčanje nagovarala brojne prijateljice, a ove je godine bila ponosna jer je uz nju prvi put trčao suprug Mak Vejzović.

Mak je rasturio

– Prvi zajednički Cener! Mak je rasturio, ja sam bila nešto sporija nego prošle godine, ali sam najsretnija na svijetu – napisala je Nevena na Instagramu, uz fotografiju na kojoj Mak i ona poziraju uz medalje s Cenera. Nevena trenira svakog dana, a u svakoj prilici ističe koliko je zdravo trčati.

– Neću nikada prestati trčati, unatoč brojnim poslovnim obavezama. Trčanje je moja ljubav! Zbog trčanja si izgledam bolje, pretvorila sam se sva u mišiće, ali važnije su mi psihičke promjene: smirenija sam, znam kanalizirati stres, imam jaču moć koncentracije. U svakom slučaju preporučujem: počnite trčati – rekla je nedavno Nevena.

 

>>Nevena Rendeli: Trčanje je moja ljubav, nikad neću prestati trčati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije