Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva promjena!

Nekoć najseksi žena na svijetu danas izgleda potpuno drugačije

Foto: PA/Pixsell
1/5
26.07.2019.
u 17:00

Naime, na fotografijama koje je snimila za modni časopis Vogue može se vidjeti kako je Kate smršavila, a njezine su se obline doslovno istopile.

Glumica i model Kate Upton slavu je stekla zahvaljujući svojim raskošnim oblinama. Za njezinim tijelom patile su i žene i muškarci, a onda se potpuno transformirala.

Naime, na fotografijama koje je snimila za modni časopis Vogue može se vidjeti kako je Kate smršavila, a njezine su se obline doslovno istopile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer lovin’ 🌊 #TBT

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

 

Na fotki drži loptu u crnom jednodijelnom badiću, a čini se kako se na snimanju odlično zabavljala. Fotke su odlične, no mnogi pratitelji su uvjereni da su previše fotošopirane.

Kate je nakon jedne godine u braku s profesionalnim igračem bejzbola Justinom Verlanderom u studenom 2018. rodila djevojčicu, a nakon poroda je, kako primjećuju obožavatelji, dosta smršavjela.

Pogledajte koji su glumci ugrozili svoje zdravlje zbog uloge:

Ključne riječi

Komentara 4

PI
pinkec
23:26 26.07.2019.

Žuto žutilo! Bljak!

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:20 19.12.2019.

da, patio sam za njom, kako ne.... ni jest ni spavat nisam mogao!!! Ajd, bjež s mili bogom, i ti i ta... kako se ono zove...

Avatar Melankolija
Melankolija
19:31 26.07.2019.

Ljepotica i to prava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije