Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMARANJE NA PLAŽI

Neda Ukraden pozirala u badiću i oduševila pratitelje: 'Godine ti dobro stoje'

Foto: Instagram
1/11
13.10.2023.
u 21:00

"Divna naša Neda", "Uvijek divna i prekrasna žena", "Kakva žena! Svaka čast", "Neda, odlična si", "Bravo", "Prekrasna naša Neda, veliki pozdrav", samo su neki od komentara njenih pratitelja

Pjevačica Neda Ukraden (73) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj u badiću pozira na plaži u Brelima. 
"Miholjsko ljeto! Uživanje! Vidimo se u Frankfurtu", napisala je Neda pokraj fotografije, najavivši koncert u Njemačkoj. 

"Divna naša Neda", "Uvijek divna i prekrasna žena", "Kakva žena! Svaka čast", "Neda, odlična si", "Bravo", "Prekrasna naša Neda, veliki pozdrav", "Godine ti dobro stoje", samo su neki od komentara njenih pratitelja. 

Srpski mediji tvrde da pjevačica održava liniju posebnim režimom prehrane i vježbanjem. 

Kurir piše kako Ukraden jede kuhana jela, voće, maslinovo ulje i mediteransku hranu, Na njenom stolu mogu se naći namirnice koje su pune vitamina, a čine je sitom. Ponekad jede i kolače i druge deserte, no brzo se vraća na zdrav režim. 

VEZANI ČLANCI: 

Pjevačica je, navode, dobila nekoliko kilograma za vrijeme pandemije koronavirusa, a kako bi se vratila na staru težinu bila je na liposukcijskoj dijeti koja je mnogim poznatim osobama pomogla da smršave. 

Tada je najviše jela proteine, a izbjegavala je ugljikohidrate i štetne šećere.  Zdrave šejkove pila je svaka četiri sata, te je jela meso i puno salate. 

Podsjetimo, Neda je za rođendan uz fotku u badiću dodala i status. 

- Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno! Odoh slaviti! Živjeli - napisala je Ukraden uz fotografiju snimljenu u Boki Kotorskoj, a primila je brojne čestitke od pratitelja i svojih dugogodišnjih prijatelja. - Draga Nedo,sretan ti rođendan od srca žele Samardžići i da ih proslaviš što više u zagrljaju svojih najmilijih - napisao joj je kolega Željko Samardžić, a najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić joj je poželjela: Sretan ti rođendan i mnogo godina još!

VIDEO: Aleksandra Prijović otkrila kako je imati Lepu Brenu za svekrvu

Ključne riječi

Komentara 5

NI
niko63
22:53 13.10.2023.

Bolesnici!

CV
cvaljo
16:52 14.10.2023.

Nešto i za nekrofile...

Avatar Dalmatinka*
Dalmatinka*
00:37 14.10.2023.

prava sexy bomba..💣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije