Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PREDAJE SE

Neda Ukraden: 'Ja sam uvijek najseksi, a mirovinu bih ukinula'

Foto: Instagram
1/11
21.11.2023.
u 20:30

- Star si onoliko koliko se osjećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života. Ja sam rođena pod takvom zvijezdom koja prišti sva od energije. Dupli lav u suncu, ali zrelost donosi i jedan daleko pametniji stav u životu, kazala je Neda

Pjevačica Neda Ukraden (73) gostovala je u INMagazinu gdje je govorila o svojoj karijeri, ali i izgledu. Kazala je kako joj još uvijek gode komplimenti.

- Ženi nikad nije dosta komplimenata, a što se tiče tih desetljeća, ja ti ovako prijateljski savjetujem, nemoj to nikad više spomenuti. Znaš što, ja sam u najboljim godinama. Star si onoliko koliko se osjećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života. Ja sam rođena pod takvom zvijezdom koja prišti sva od energije. Dupli lav u suncu, ali zrelost donosi i jedan daleko pametniji stav u životu, kazala je Neda i odgovorila na pitanje kako izgleda kada se ujutro probudi u svom krevetu i je li i tada najseksi baka. 

- Pa ja sam uvijek najseksi. Pa s tim se rodiš. Ne možeš ti sad kupit haljinu i bit jako seksi, kazala je i dodala kako za nju nema mirovine. 

- Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam šta će ljudi u mirovini, ajde? Ma šta ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve, rekla je i otkrila kako je zovu unuci.

- Isto me zovu baba, kao i ja svoju baku. Ne dam nego tako! Znaš zašto? Zato što hoću da razbijem predrasude da je baba ružna riječ.

Ja mislim da je to najljepša riječ koju dijete prvo izgovori. Ja sam sretna. Prvo sam sretna da imam unuke. Mislim da je to jedno Božje davanje koje je nemjerljivo bilo kakvom drugom uspjehu ili lovi ili ne znam šta. Samo se trudim da im pokažem i dokažem da su mi prvo moja najveća radost i bogatstvo, ali također da je baka ta koja će ih podržati i nagraditi koliko god mogu i poduprijeti, ali da moraju biti odgojeni, vrijedni i zahvalni. Baka će uvijek biti tu za njih. Ali baba riba! Da slučajno ne bude zabune, našalila se pjevačica.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Neda Ukraden u svom rodnom kraju u Imotskom izgradila je raskošnu vilu. Vila koja se zove Neda nalazi se u Glavini Donjoj gdje je Neda provela mnoge ljetne i zimske praznike kod svoje bake. U imotskom kraju je živjela do svoje druge godine i jedne od najljepših uspomene je tu stvorila. - Znate, korijeni su čudo. Džaba, možeš bilo gdje živjeti, na bilo kojoj adresi, ali uvijek si vezan za svoj rodni kraj. Ja sam spavala u svim svjetskim najelitnijim hotelima, ali najljepše spavam u mojoj Glavini Donjoj - rekla je jednom prilikom Neda.

U luksuznom zdanju koje je Neda izgradila u svom rodnom kraju mogu uživati i njezini obožavatelji i zaljubljenici u ovaj kraj koji okružuje predivna priroda. Naime, svoju vilu poznata pjevačica daje u najam te tako na stranici Booking možete provjeriti slobodne termine i saznati cijene najma. Vila Nede Ukraden, kako piše na ovoj internet stranici ima grijani bazen, terasu, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi.

Kuća za odmor ima pet spavaćih soba, TV i potpuno opremljenu kuhinju koja gostima nudi perilicu posuđa, pećnicu, perilicu rublja, mikrovalnu pećnicu i hladnjak. Na prvom katu je dnevni boravak i kuhinja, jedna spavaća soba, jedna kupaonica i dodatni wc. Unutarnje stepenice vode na drugu etažu na kojoj se nalaze četiri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Na drugom katu prostrana terasa s jacuzzijem poziva na opuštanje i uživanje u nezaboravnom pogledu na okolne vinograde i prekrasnu Imotsku krajinu, piše u opisu na stranici Booking. Modro jezero udaljeno je 2,7 km od vikendice, dok je crkva sv. Lovre udaljena 27 km.

Najbliža zračna luka je Zračna luka Brač, udaljena je 41 km od objekta, piše na stranicama za iznajmljivanje. Na kalendaru iznajmljivanja za sljedeću godinu prvi slobodni termini su u lipnju te na početku lipnja cijena jednog noćenja iznosi 407 eura, dok se od 25. lipnja cijena povećava na 423 eura, dok u srpnju u samom srcu sezone noćenje u Nedinoj vili je 484 eura. U dodatnom opisu o najmu piše kako kuća nije prikladna za grupe mladih niti za zabave poput djevojčke ili momačke te kako je obavezan depozit u iznosu od 500 eura.  

VIDEO: Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi' 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
21:35 21.11.2023.

Da si ti u životu radila, davno bi bila u mirovini. Lako pametovati kada žulja nisi imala

MA
MadMax1
21:38 21.11.2023.

Čal te i Tito Gadafiju na Galebu posudio

KP
Karlovacko pivo
21:45 21.11.2023.

Odreci se svoje kad ti netreba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije