Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najzgodnija baka Balkana

Neda Ukraden govorila o svom izgledu pa poručila: 'Ja sam primjer ženama'

Foto: Instagram
1/34
13.01.2024.
u 11:00

Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primjer ženama da se bez plastike može dobro izgledati - rekla je pjevačica te se osvrnula i na svoje fotke u kupaćem kojih se tijekom ljeta može pronaći na njezinim profilima.

Pjevačica Neda Ukraden (73) slovi za 'najzgodniju baka na Balkanu', a na društvenim mrežama često ističe svoju odličnu figuru. O njoj je progovorila i u emisiji 'Magazin IN' na srpskoj TV Pink i otkrila kako se osjeća u vezi svog izgleda. 

- Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primjer ženama da se bez plastike može dobro izgledati - rekla je pjevačica te se osvrnula i na svoje fotke u kupaćem kojih se tijekom ljeta može pronaći na njezinim profilima, a prate ih raznoliki komentari njezinih fanova.

- Objavim fotografiju u kupaćem kostimu i dobijem komentar 'Babo, nije te sramota'. Umjesto toga bi trebali bi mi reći 'bravo, ženo', da pitaju 'što jedeš, kako si postigla to, vježbaš li?' - istaknula je Neda i dodala da je ponosna na činjenicu da je baka. Otkrila je da je tajna njezine linije mediteranska prehrana i tjelovježba. Ipak, ne voli se ograničavati, pa si dopusti i pokoji burek. No, dodala je, da smatra da ima dva kilograma viška. 

- Vrijedi li čovjeku sekirati se zbog ta dva kilograma? - zaključila je u ovom razgovoru.

Podsjetimo, Neda je i ranije govorila kako je zagovornica prirodne ljepote i da ne voli robovati određenim pravilima pod svaku cijenu koja dovodi do toga da većina žena izgleda identično. 

VEZANI ČLANCI

- Ne idem svakih pola godine na stezanje i botoks, koristim neinvazivne metode. Nemam ni grama silikona u sebi. Postoji kraljevski piling i tretman koji prakticiram godinama, svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi godi i da se rezultat vidi. Bog mi je dao takvo tijelo i takvo lice. Kad se samo sjetim koliko sam zbog toga plakala kad sam bila mala a sad sam tako sretna. Znala sam se žaliti mami zašto mi je dala okrugle obraze umjesto duge i mršava. Sada mi je drago što imam te jagodice i to lice pa nisam morala ništa pumpati niti korigirati. Također, i dalje radim vježbe svako jutro i brinem se o svom tijelu, a ne samo o licu - kazala je ranije. Za njezinu vitku figuru u osmom desetljeću života zaslužno je i to što ne konzumira alkohol, a voli i kuhati. 

- Pokušavam voditi uravnoteženu prehranu. Kad sam kod kuće, zna se da kuham. Volim kuhati i nije mi svejedno što jedem - kazala je pjevačica.

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje su sablasne'

 

Ključne riječi

Komentara 11

FA
fake
12:20 13.01.2024.

Najzgodnija baka?! hahahaha,dajte molim vas.Iako je i od vas,previše je.Da ste napisali,baka koja puca od ljubomore na sve one mlade,zgodne cure,onda da.Uporno želi biti ono što nije.

DU
Duupin
12:17 13.01.2024.

Ajme meni primjera!!

AN
AntePortas9
14:24 13.01.2024.

Primjer... kakav ne treba biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije