Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grupa feminnem

Neda Parmać se prisjetila nastupa na Dori prije 13 godina: 'Zamisli da smo nešto ovako gledali sada u subotu'

Neda Parmać
Foto: Promo
1/8
21.02.2022.
u 19:00

Nikol Bulat je krajem te godine napustila bend, a Neda i Pamela su s novom članicom Nikom Antolos odmah iduće godine, 2010.,  na Dori odnijele pobjedu

Pjevačica Neda Parmać nekoć je bila s kolegicama Pamelom Ramnjak i Nikol Bulat članica grupe Feminnem, s kojom su nastupile i na Dori 2009 godine, a tog se puta prisjetila i Neda. 

"Dvije od ove tri cure s ove snimke su živjele za ovo! Ovaj nastup, ovaj bend! Danas smo Pamela i ja razgovarale o tome koliko smo gorile. Sve što vidite na ovoj snimci smo same radile. Od koreografije do ideje za nastup, ideja za kostime... Jedino što smo dobile je ova pjesma. Hvala Branimiru Mihaljeviću", napisala je Neda uz snimku nastupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

"I tu smo se upetljale s tekstom. Ako moram priznati, mislim, ne moram ali hoću, ovaj nastup i ova stvar su mi malo draži od Lako je sve. Zamisli da smo nešto ovako gledali sada u subotu. Zamisli...", zaključila je.

Podsjetimo, s pjesmom 'Poljupci u boji' Feminnemke su te godine osvojile treće mjesto i najviše bodova žirija. Nikol Bulat je krajem te godine napustila bend, a Neda i Pamela su s novom članicom Nikom Antolos odmah iduće godine, 2010.,  na Dori odnijele pobjedu s pjesmom Lako je sve.

VIDEO>>Grašin kum objavio djelić atmosfere sa svadbe Hane i Petra: "Sretno, sretno, ljubite se vječno"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije