Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?

Nebojša u 'Milijunašu' nije znao odgovor na ovo pitanje, a znate li vi koja je širina kaznenog prostora u nogometu

Foto: HRT
1/6
08.02.2024.
u 21:29

Dužina kaznenog prostora u nogometu je 16,5 m. Koja mu je širina? Ponuđeni odgovori su bili 30,32 m, 40,32 m, 50,32 m i 60,32 m

U večeras emitiranom kvizu "Tko želi biti milijunaš" Alen Murtić imao je izvrstan niz točnih odgovora, ali njegova igra zaustavljena je na 12 pitanju na kojem je zatražio pomoć publike. Nije znao u kojoj državi najduža rijeka prolazi kroz dva najveća grada. U Poljskoj, Mađarskoj, Portugalu ili Češkoj? Nije bio siguran pa je zatražio pomoć koja je najviše glasova dala Češkoj, što nije bio točan odgovor. Točan odgovor je bio u Poljskoj  i Alen je kući otišao s 5000 eura. 

Nebojša Mickov iz Pule bio je sljedeći natjecatelj koji je svoj prvi džoker pola - pola iskoristio na sedmom pitanju za 600 eura. Pitanje je glasilo: Koji film opisuje "kako je Gru postao Gru"?: Ponuđeni odgovori su bili Malci 2, Priča o igračkama 2, Snježno kraljevstvo 2 i Trolovi 2. Džokerom pola - pola ostali su mu odgovori Malci 2 i Priče o igračkama, i Nebojša je kao točan odgovor ponudio odgovor Malci 2, što je bilo točno i osvojio je 600 eura. Džokera zovi Nebojša je iskoristio na devetom pitanju jer nije znao u kojem je gradu (Sieni, Firenci, Bologni ili Genovi), kao i u Veneciji, stolovao dužd.

Njegov džoker nije bio siguran u točan odgovor, smatrao je kako bi to mogla biti Genova i Nebojša je odlučio riskirati i ponuditi Genovu kao točan odgovor i bio je u pravu te je na ovom pitanju osvojio 2500 eura. Na sljedećem pitanju, na kojem bi prešao drugi prag njegova je igra zaustavljena. Pitanje je glasilo: Dužina kaznenog prostora u nogometu je 16,5 m. Koja mu je širina? Ponuđeni odgovori su bili 30,32 m, 40,32 m, 50,32 m i 60,32 m. Nebojša je nakon kraćeg razmišljanja naveo 30,32 m kao konačan odgovor. Nažalost, točno je bilo 40,32 m i kući je otišao sa 150 eura.

Dario Otašević bio je posljednji natjecatelj u ovotjednom izdanju "Milijunaša". Prvog džokera - "pitaj publiku" - iskoristio je na 8. pitanju jer nije znao u kojoj kartaškoj igri nema aduta, odnosno boje koja ima prednost pred ostalim bojama. U belotu, bridžu, preferansu ili remiju?   Belot i preferans odabralo je po 15% publike, bridž 0, remi 70%. Dario je prihvatio mišljenje publike i osvojio 1000 eura. Točno je odgovorio i na 9. pitanje te s osvojenih 2500 eura nastavlja svoju igru u sljedećoj emisiji i ima još dva džokera. 

VIDEO Sandra Benčić: U Saboru nakon ponoći, svi polude. To je kao na maturalcu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije