Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata splićanka

Našu pjevačicu zbog bujnih atributa pratitelji usporedili s Kim Kardashian i Jennifer Lopez: 'Baš si lijepa'

Maja Bajamić
Foto: Promo
1/13
24.07.2022.
u 16:02

Maja Bajamić pozirala je u bikiniju boje fuksije i tako pokazala svoje atribute.

Splitska pjevačica Maja Bajamić (30) na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija s odmora na kojima je pozirala u bikiniju boje fuksije i tako pokazala svoje atribute.

Naime, Maja je pozirala na kamenjaru u dvodijelnom bikiniju te je istaknula  svoju istreniranu stražnjicu, ali i bujne grudi.
U komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente, a neki su je zbog atributa usporedili s Kim Kardashian i Jennifer Lopez.  "Kakva guza, podsjećaš me na Kim K", "A baš si lijepa kao Jennifer Lopez", pisali su joj.

Inače, Maja svojim objavama često oduševljava sve oko sebe. Posljednji je put tako iznenadila svojim nastupom na CMC festivalu u Vodicama kada se osim svojim vokalnim sposobnostima, istaknula i prozirnom  kreacijom koju je nosila. Radi se o svjetlucavom, prozirnom kombinezonu ispod kojeg se nalazio crni, dvodijelni komplet. Maja je ovoj kombinaciji dodala i crne štikle, a kosu je svezala u niski rep. Privlačila je poglede i crvenim ružem koji se isticao u ovoj kombinaciji.

Dodajmo da Maju, koja trenutno glumi i pjeva u cabaretu Mire Ungara, a pamtimo je i po sudjelovanju u reality showovima kao što su "Farma" i "Tvoje lice zvuči poznato", na društvenoj mreži Instagram prati više od 60.000 ljudi.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:05 24.07.2022.

"Ima bujne argumente" .....Žalosno je tako gledati žene kao komad mesa. Postoje i drugi ženski argumenti : Inteligencija, rječitost, radinost , poštenje, predanost, izobrazba.....

EL
Ell
19:16 28.07.2022.

Baš žalosno kad te uspoređuju s nekim ,ali i tko je taj netko ,bzv.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:35 25.07.2022.

Odlično pjeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije