Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Našeg pjevača i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, rijetko je viđamo, a evo kako izgleda

Foto: Instagram
1/9
19.04.2024.
u 08:28

Od 2021. godine je u braku, a njegova supruga Marina ne pojavljuje se često u javnosti, pa je mnoge iznenadilo kada se s njom pojavio na jednom eventu u Zagrebu. Marić je ranije otkrio kako je počela njihova ljubavna priča.

Radijski voditelj i glazbenik Tomislav Marić, umjetničkog imena ToMa, široj je javnosti postao poznat prije nekoliko godina, kad se prvi put predstavio na pozornici Dore s pjesmom "Ocean of Love". Odmah godinu poslije stao je na istu pozornicu i sreću okušao s pjesmom "In the Darkness", a publika je nakon toga jako zavoljela ovog mladog kantautora iz Livna kojeg sada gledamo u ''Tvoje lice zvuči poznato'' na Novoj TV. Od 2021. godine je u braku, a njegova supruga Marina ne pojavljuje se često u javnosti, pa je mnoge iznenadilo kada se s njom pojavio na jednom eventu u Zagrebu. 
Marić je ranije otkrio kako je počela njihova ljubavna priča. 

VEZANI ČLANCI:

– Marinu sam upoznao u crkvenom zboru u Splitu. Mi smo dokaz kako se u životu nekad stvarno znaju dogoditi neke čudne slučajnosti. Možda čak nisu ni slučajnosti. Ja sam iz Žepča, ona iz Trogira. Međutim, prvi put kad je došla upoznati moje roditelje upoznala je i moju baku. Ona je zapravo glavni akter ove priče. Kroz razgovor se ispostavilo da je nekad davno, prije šezdesetak godina frcnula koja iskra između moje bake i Marinina djeda. Naravno, od iskrica ništa kasnije nije bilo. Ali, sudbina je tu zaista odradila svoje pa volim reći kako su te iskrice malo pričekale dok se Marina i ja nismo upoznali – rekao je za Dnevnik.hr
Nama je prošle godine priznao da mu je supruga najveća podrška. 

 

– Marina mi je puna podrška, oslonac, osoba koja razumije i sluša. Želim svima da to iskuse.
Tomislavova supruga također se bavi glazbom, a po struci je glazbena pedagoginja. 
Tomislav i Marina zajedno su od njegove 18. godine. Pred oltar su stali 2021. godine, prvi put kod matičara u srpnju, a potom i u crkvi krajem kolovoza.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije