Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGRAFIJA NA INSTAGRAMU

Naša pjevačica u novoj objavi: U trenirci za 3 € nakon treninga, bez frizure i šminke, najviše se volim

Zagreb: Nika Antolos, pjeva?ica grupe Feminem
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
09.03.2024.
u 21:00

Želim nam da se ugodno osjećamo u okovima vlastitih kostiju. Da nas ne diraju mišljenja i osude, jer svemire hladno pohranjujemo kao pikule u džepove, poručila je Nika Antolos svojim pratiteljicama na Instagramu

Pjevačica grupe Feminem Nika Antolos objavila je na Instagramu fotografiju koju je snimila nakon treninga u teretani te je poslala i poruku svojim pratiteljicama povodom Dana žena

- U trenirci za 3€ nakon treninga, bez frizure i šminke, najviše se volim.. Volim kad pregazim vlastite pragove mogućnosti. U teretani, ali pogotovo van nje. Sve mogu. Nemate pojma.. Sve mogu uz Njega...Želim nam da se ugodno osjećamo u okovima vlastitih kostiju. Da nas ne diraju mišljenja i osude, jer svemire hladno pohranjujemo kao pikule u džepove. Dao Bog da vas vole, pogotovo ova mala što vas gleda u ogledalu.. Nije sramota biti nježan, sramota je imati tu super moć i nazvati je "slabost"... Ljubite se na kiši, s onima što vas pokrivaju zimi. Vičite za sve one ljepotice što promukle su... Plačite otvoreno, smijte se preglasno.. Živjele lijepe moje i svoje... - napisala je pjevačica ispod objavljene fotografije.

 

 

VEZANI ČLANCI

 

 

Ispod objave pratiteljice su joj uzvratile čestitkom povodom Dana žena i poručile: Blagoslovljena mila Nika. Sretan ovaj dan svim nama ženama. P.S prekrasan tekst posvećen ženama, divna ženo. Ljepotice. Nika je nedavno počela raditi i kao voditeljica na radiju Happy FM. O novom poslu, ali i zdravlju, pričala je nedavno. Pjevačica i voditeljica je vodila životnu borbu s multiplom sklerozom bila je na strogom režimu prehrane, no već godinama nema nijedan simptom.

- Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom, a kamoli relaps tako da ja to nazivam slobodom, točnije bolesti nema. I dalje koristim suplemente, hladno prešane sokove, što manje glutena, šećera, jaja i laktoze, ali pojest ću i pizzu i pastu, ne želim se ograničavati - rekla je Nika nedavno. Nakon što joj je dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza Nika je bez ustručavanja govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici. Srećom to je iza nje, a ispred nje radijski mikrofon i posao o kojem je godinama maštala. 

VIDEO Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu i priznao: 'Prevareni muž zadnji sazna'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:22 09.03.2024.

Nešto muški ne pokazuju toliko trbuhe u teretanama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije