Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vesela družina

Naša manekenka objavila fotografije s plaže, pažnju je ukrala njezina baka u badiću: 'Nana ukrala show'

Zagreb: Elle modnim događajem proslavio svojih 20 godina na tržištu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
29.07.2022.
u 22:00

Helena je na Instagramu objavila niz fotografija s pješčane plaže s majkom, rođakinjama i bakom koja je ukrala svu pažnju u badiću u kojem pršti samopouzdanjem i pozitivnom energijom što su primijetili njezini pratitelji te im u komentarima uputili brojne komplimente.

Manekenka i dizajnerica Helena Šopar Zadro na Instagramu je podijelila fotografije s obiteljskog odmora u Novalji. Zgodna Helena pokazala je kako vrijeme provodi u krugu najbližih, a iako plijenila pozornost manekenkom figurom, pažnju je ukrala njezina baka.

Na Instagramu je objavila niz fotografija s pješčane plaže s majkom, rođakinjama i bakom koja je ukrala svu pažnju u badiću u kojem pršti samopouzdanjem i pozitivnom energijom što su primijetili njezini pratitelji te im u komentarima uputili brojne komplimente.

''Bakica'', ''Nana je ukrala show'', ''Neuništiva Gorka'', ''Divne ste'', ''Milina'', ''Izgledate sjajno'', ''Divno'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Helena je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki koja je nosila revije i snimila kampanje za brojne poznate brendove, a krasila je magazine i editorijale brojnih magazina poput Voguea i Marie Clairea. Helena se 2018. godine udala za investicijskog menadžera Vjekoslava Zadru godinu dana nakon zaruka u New Yorku, a nakon manekenske karijere posvetila se modnom brendu koji vodi sa svojom sestrom Tamarom.

VIDEO Snimka s probe Lille&Jazz - Poslušajte kako zvuči pjesma Killing me softly u Lillinoj izvedbi

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
05:55 30.07.2022.

Ne pada jabuka, daleko od stabla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije