Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 6 godina veze

Nakon što joj je Vatikan poništio brak, pjevačica ponovno izrekla sudbonosno 'da'

Foto: Instagram
1/7
05.07.2021.
u 13:17

Novopečeni supružnici upoznali su se na snimanju američke verzije showa "The Voice". Zajedno su od 2015. godine, a Blake je odlično prihvatio i pjevačičinu djecu.

Pjevačica Gwen Stefani na intimnoj ceremoniji udala se za šest godina mlađeg zaručnika Blakea Sheltona. Vjenčanje je održano na Sheltonovu ranču u Oklahomi, gdje je on već sagradio kapelicu kako bi se u njoj obvezao na vječnu ljubav s pjevačicom. 

Novopečeni supružnici upoznali su se na snimanju američke verzije showa ''The Voice''. Zajedno su od 2015. godine, a Blake je odlično prihvatio i pjevačičinu djecu – Kingstona koji ima 14 godina, Zumu koji ima 12 i šestogodišnjeg Apolla. U vrijeme kad su se upoznali, oboje su bili tek razvedeni. U srpnju 2015. godine Shelton se razveo od supruge Mirande Lambert nakon četiri godine braka. Nekoliko tjedana kasnije Stefani je šokirala obožavatelje viješću da se razvodi od glazbenika Gavina Rossdalea nakon 13 godina braka. 

Foto: Instagram Asos

Gwen je nakon dugotrajne borbe početkom 2021. godine uspjela poništiti brak s Gavinom Rossdaleom, koji ju je prevario s dadiljom, a dozvolu za razvod dobila je čak i od Vatikana. Pjevačica je više puta naglasila kako joj je vjera izrazito važna u životu, pa joj je ova rastava koju je podržao i vatikanski tribunal pomogla da napokon iza sebe ostavi mučno razdoblje.  
– Gwen je nakon ove vijesti konačno odahnula jer joj je velika želja da brak potvrdi njezin svećenik i da ga prepozna Katolička crkva – naglasio je tada izvor. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije