Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizijski glumac

Nakon problema s kreditom ponovno u javnosti: Kristijan Ugrina ne skida osmijeh s lica

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/17
31.01.2024.
u 10:48

Glumac Kristijan Ugrina prošlog je utorka viđen u javnosti nakon što mu je otplaćen kredit za koji je bio jamac. Prisjetili smo se Kristijanova teškog perioda koji je sada iza njega.

Prošlog je utorka u Zagrebu održana novinarska projekcija filma Igora Mirkovića "Slatka Simona" na kojoj se pojavio poznati televizijski, filmski i kazališni glumac Kristijan Ugrina. Sa sobom je poveo i svojeg psića, a prije početka projekcije družio se s kolegom glumcem Darkom Stazićem. Po dolasku na događaj pozirao je okupljenim fotografima nasmijan od uha do uha, a od kraja prošle godine napokon je mogao i uzdahnuti - upravo zato što je došao kraj njegovoj agoniji kroz koju je godinama prolazio.

Naime, Ugrina je godinama bio u financijskim problemima zato što je otplaćivao tuđi kredit, no zahvaljujući apelu na društvenim mrežama krajem prošle godine dug je i otplaćen. U samo jednom danu građani su prikupili 12 tisuća eura za otplatu duga koji je naslijedio kao jamac kredita i zbog kojeg je na kraju završio pod ovrhom.

Ugrina je pristao biti jamac za kredit jednoj kolegici, kojoj nije želio javno otkriti identitet, a nakon što ga ona nije mogla plaćati na rate ta se obaveza prebacila na njega. Gospođa je u međuvremenu i preminula. - Sad sam slobodan čovjek da, za razliku od mnogih Hrvatica i Hrvata koji su još uvijek u tako istoj situaciji - kazao je Ugrina u intervjuu za IN magazin

 

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, krajem prosinca prošle 2023. godine razgovarali smo s glumcem Kristijanom Ugrinom nakon što je objavljen apel za pomoć. - Mobitel mi danas ne prestaje zvoniti… Moja situacija s otplatom tuđeg kredita traje zaista jako dugo. Dio kredita sam već otplatio, a drugi još nisam. Ostalo je 12 tisuća eura, kao što je u apelu za pomoć navela moja prijateljica Anđelka Mustapić. Već dugi niz godina se samostalno s tim nosim, a kroz te godine mi je veliki broj ljudi rekao isto – da su i oni bili jamac za kredit i da ga sada otplaćuju drugoj osobi. To je očito hrvatska realnost i to je najtužnije od svega - kazao je u telefonskom razgovoru za Večernji list te dodao: - Ne bih želio komentirati za što je bio namijenjen taj kredit koji otplaćujem - odgovorio je Ugrina ne odajući o kakvom kreditu je riječ.

 - Poznavajući kakvi su Hrvati kao narod i njihovu dobrotu, nadam se i siguran sam da će mi pomoći - iskreno je priznao glumac, a upravo to mu se i ostvarilo tako što je u samo jednom danu prikupljen novac za kredit koji je otplaćivao. - Jeste li izvukli kakvu pouku iz ove vaše situacije u kojoj ste se našli – upitali smo glumca Ugrinu, a on nam je odgovorio: - Nisam, ja ću i dalje uvijek htjeti pomoći ljudima, takav sam. Razne situacije i svakakve stvari sam doživio u životu, a ja i dalje nisam prestao vjerovati ljudima – kazao nam je glumac te dodao kako i dalje voli sve ljude.

- Kako da ja ljudima kažem da budu oprezniji u ovakvim situacijama kada ću ja i dalje ljudima pomagati. Svatko mora raditi stvari po svom osobnom nahođenju – odgovorio je Kristijan. - Upućena su i moja djeca u ovu situaciju koja me snašla, no mi imamo sve, živimo pristojno. Imamo wc papir, Internet i topli ručak, struju i vodu  – skromno je zaključio.

 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
11:52 01.02.2024.

Izgleda zapušteno. Trebao bi se malo uljuditi: Šišanje + brijanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije