Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Henry Cavill

Najpoželjniji holivudski neženja čeka prinovu: Potvrdio sretnu vijest

Foto: PA/Pixsell
1/5
17.04.2024.
u 22:00

Britanski glumac Henry Cavill otkrio je divnu vijest - njegova partnerica Natalie Viscuso i on čekaju prinovu!

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja Henry Cavill čeka prvo dijete s partnericom Natalie Viscuso. Da će postati otac 40-godišnji britanski glumac, koji se proslavio ulogama Supermana u "Crnom Adamu", "Čovjeku od čelika", "Batmanu protiv Supermana" i "Ligi pravde", te glavnom ulogom u popularnom televizijskom serijalu "Vještac" (The Witcher), potvrdio je u New Yorku na premijeri svog novog filma "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" za Access Hollywood.

- Jako sam uzbuđen zbog toga. Natalie i ja smo jako, jako uzbuđeni - kazao je glumac, a na novinarkinu konstataciju kako će zasigurno biti odličan otac, samo sa smiješkom zahvalio. Cavill i njegova šest godina mlađa partnerica, inače izvršna menadžerica holivudskog studija Vertigo Entertainment, zajedno su gotovo tri godine, a vezu je svijetu službeno obznanio 2021. kada je na svom Instagram profilu podijelio snimku na kojoj igraju šah.

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI:

- U ovom trenutku još izgledam sretno i zadovoljno, a nakon toga me moja predivna i prepametna draga na šahovskoj ploči - pomela - napisao je tada glumac uz fotku ne sluteći da će ta objava izazvati i neke negativne komentare pa se odmah s njima i obračunao. - Napokon sam dočekao svojih pet minuta i u ljubavi, presretan sam sa svojom odabranicom. Drago mi je što svoju sreću mogu podijeliti s vama, jer sam uz Natalie postao bolja i zadovoljnija verzija sebe samog - objavio je Cavill i zamolio pratitelje da mu ne ostavljaju komentare ako nemaju što lijepo poručiti. 

U listopadu 2022. kao par debitirali su i na crvenom tepihu na premijeri filma "Enola Holmes 2" u kojem je naočitom Britancu pripala glavna uloga, proslavljenog detektiva Sherlocka Holmesa. Prije Natalie bio je u vezi s Tarom King, te glumicama Kaley Cuoco i Ginom Caranom, a iza njega su i zaruke s preponskom jahačicom Ellen Whittaker.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije