Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glamur koji osvaja

Najljepše haljine na dodjeli Zlatnih globusa

zlatni globus (1)
Foto: pixsell
1/13
17.01.2011.
u 12:24

Angelina Jolie nosila je dugu zelenu haljinu s potpisom Atelier Versacea, Sandra Bullock odjenula je romantičnu haljinu Jenny Peckham, a Scarlett Johansson prošetala se u haljini s potpisom Elie Saab.

Najviše pozornosti privukla je odvažna Versaceova crvena haljina na January Jones, zvijezdi serijala ''Momci s Madisona''. Catherine Zeta Jones odjenula je glamuroznu zelenu krinolinu Monique L'Hullier, a samozatajna Michelle Williams odabrala je Valentina.

Pobjednica i lijepa trudnica Natalie Portman nosila je blijedoružičastu haljinu Viktora & Rolfa, a Anne Hathaway odlučila se za Armani Prive.  

Ključne riječi

Komentara 3

KU
kursor
13:36 19.01.2011.

Za ovu Cathrine Zeta Jones vrijeme je samo iluzija. :)

GR
gresham
13:45 19.01.2011.

hehehehehhe vazno je sta je ispod haljine, gore i dolje sa ili bez gaca i brade, ko gleda haljine ehehehehehe

OB
-obrisani-
16:49 19.01.2011.

Gdja Beri se u gornjem dijelu razgoličila, kao da ide na hrvanje s Mirkom Filipovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije