Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brani svoj stav

Moja kći ima dvije i pol godine i dojit ću je dok god ona to želi

tamara ecclestone
Foto: Instagram
1/3
10.10.2016.
u 13:08

Tamari Ecclestone nije jasno zašto je se kritizira zbog dojenja i objavljivanja fotografija na kojima doji

Novu naslovnicu časopisa Fabulous krasi Tamara Ecclestone koja u intervju za ovaj broj govori najviše o svojoj dvoipolgodišnjoj kćeri Sophiji. Kćeri šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić nije jasno zašto je toliko kritiziraju što još uvijek doji kćer. 

– Sophia ima dvije i pol godine i znam da većina mama ne doji djecu kad dođe u tu dob, ali moja kći to voli i usrećuje je, pa kako da joj to uskratim – kaže Tamara. Za naslovnicu ovog istog časopisa prije dvije godine je fotografirana upravo kako doji kćer.

Dijelu obožavatelja na društvenim mrežama zamjerila se objavama fotografija na kojima doji kći. 

– Te fotografije su snimljene u tako prirodnom i intimnom trenutku i nisam mogla niti zamisliti da će ih netko doživjeti na loš način – kaže Tamara i dodaje kako će svoju kći dojiti sve dok ona to bude željela. 

Komentara 2

BO
Bongos
15:29 10.10.2016.

Eto, sa srecom i nadam se da ce zeljeti do 15. godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije