Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARMONIČNI ODNOSI

Miranda Kerr otkrila da se s bivšim i njegovom zaručnicom rado druži: 'Mislim da je volim više nego njega'

orlando bloom
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/22
04.10.2021.
u 23:30

- Evan i Orlando se zaista super slažu, kao i Katy i ja. To je pravi blagoslov, tako i treba biti. Naši su odnosi harmonični i svi smo super dragi jedni prema drugima - opisala je manekenka odnos sebe i supruga Evana Spiegela s njezinim bivšim suprugom Orlandom Bloomom i njegovom zaručnicom Katy Perry.

Manekenka Miranda Kerr (38) u braku je s osnivačem društvene mreže Snapchat Evanom Spiegelom (31), a otkrila je da je u dobrim odnosima i sa svojim bivšim suprugom, glumcem Orlandom Bloomom (44). Glumac je zaručen s pjevačicom Katy Perry (36), a parovi se međudobno druže i u dobrim su odnosima. "Evan i Orlando se zaista super slažu, kao i Katy i ja. To je pravi blagoslov, tako i treba biti. Naši su odnosi harmonični i svi smo super dragi jedni prema drugima", rekla je manekenka tijekom gostovanja u jednom podcastu.

Objasnila je da je ona s novom partnericom svog bivšeg kliknula na prvu, a da je i nakon razvoda ostala bliska s njim. "Jako smo dobri prijatelji. Uvijek sam mu željela samo najbolje, kao i on meni", objasnila je Kerr. Manekenka je otkrila da njih četvero zajedno provode odmor kao i blagdane te zajedničke trenutke objavljuju na društvenim mrežama. Našalila se i da je Bloom poput 'dosadnog brata' i zahvalila se pjevačici što ga trpi. "Volim Katy. Mislim, mogu vam reći da je volim više nego Flynnovog tatu. Orlando mi je poput brata. Većinu vremena poput napornog brata, zapravo", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Inače, brak manekenke i glumca trajao je tri godine te se završio 2013. godine, a zajedno imaju sina Flynna (10). Perry i Kerr upoznale su se 2016. godine, nakon što je pjevačica prohodala s glumcem, u njegovoj kući. "Vidjela sam kako se ponaša s Flynnom, lijepo su se igrali. Nije mu pokušavala biti druga mama, samo je bila prijateljski raspoložena i zabavna, a to je to što se traži. Družili smo se na bazenu u Orlandovoj kući u Malibuu i vidjeli smo da je u blizini neka zabava pa smo svi otišli tamo i zaključili da nam je baš bilo super", prisjetila se Kerr. Perry i Bloom su i roditelji kćerkice Daisy Dove (1). Dodajmo još da je Kerr u braku sa Spiegelom od 2017. godine te imaju dva sina Harta (3) i Mylesa (1).

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i djevojaka

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije