Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno progovorila

Mila Elegović (51) oglasila se nakon što je objavila fotku koja je podigla puno prašine: 'Na dijeti sam od 21. godine'

Foto: Instagram screenshot
1/9
26.08.2021.
u 22:30

Mila je sada odlučila progovoriti kako se osjeća nakon što je objavila tu fotku, a otkrila je i kako održava vitku liniju.

Glumica Mila Elegović (51) nedavno je podigla puno prašine kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira ispred zrcala u jednodijelnom badiću.

Mila je sada odlučila progovoriti kako se osjeća nakon što je objavila tu fotku, a otkrila je i kako održava vitku liniju. 

"Pitala sam sebe zašto ja objavljujem te slike na društvenim mrežama i zašto svako ljeto objavim neku sliku. Ali shvatila sam da je to neka narcisoidnost koju moram priznati. I stalno se sad pitam i gledam te portale - pa zašto si to napravila? I onda si kažem, Mila joj, voliš se praviti važna", kazala je mila za In Magazin Nove TV

Otkrila je i jednu stravno pokantnu činjenicu. Naime, Elegović tvrdi da je na dijeti od 21. godine

"Šest puta dnevno moram jesti sve pomalo. Voće, povrće, ugljikohidrate, sve, ali stvarno jedem malo. Međutim, mislim da se radi o tome što sam ja na dijeti od svoje 21. godine. To je sad minuli rad, nagradilo me to" kazala je. 

Podsjetimo, naša glumica nakon 10 godina ponovno se našla pred TV kamerama kada je zaigrala u seriji Nove TV "Dar Mar".  "Mislim da mi je jako dobro došla pauza. Dugo vremena nisam htjela snimati ništa, jednostavno sam se nasnimala s “Bitangama i princezama”, s “Bračnim vodama” pa onda i s telenovelom “Pod sretnom zvijezdom” i meni je bila puna kapa toga. Pauza mi je dobrodošla jer sam se posvetila kazalištu, snimila sam u tom periodu i album i još se puno toga dogodilo i nije mi nedostajalo snimati", rekla nam je Mila u ožujku.

Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
00:08 27.08.2021.

Mila don't worry, ti si na pozitivnoj listi estrade, nisi umjetna i uvijek dobro izgledaš. 👍😬

OL
OlujnoVrijeme
06:46 27.08.2021.

Ugodna pojava za oci i usi. Njen rad je vrlo gledljiv. Dekolte narocito. Obozavam ga.

Avatar WheelOfTime
WheelOfTime
00:29 27.08.2021.

Jednu do tri godišnje, za vrime kad se osjetiš "narcis", s razlogom, je ok. Nemam ništa protiv. Zgodna. Dozira se pametno 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije