Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna privlačnost

Mick Jagger ljubi 43 godine mlađu balerinu Melanie

balerina
Foto: Instagram
15.06.2014.
u 16:18

Otkriven je identitet nove djevojke Micka Jaggera. Riječ je o 27-godišnjoj američkoj balerini Melanie Hamrick, 43 godine mlađoj od slavnog rokera, s kojom je počeo vezu dva tjedna prije nego što se njegova bivša djevojka L’Wren Scott ubila...

Otkriven je identitet nove djevojke Micka Jaggera. Riječ je o 27-godišnjoj američkoj balerini Melanie Hamrick, 43 godine mlađoj od slavnog rokera, s kojom je počeo vezu dva tjedna prije nego što se njegova bivša djevojka L’Wren Scott ubila.

Američki mediji upravo to smatraju povodom tragediji. Mick ju je upoznao tri mjeseca prije L’Wrenina samoubojstva, dok je s Rolling Stonesima bio na turneji u Japanu, u kojem je istodobno nastupala i njezina baletna trupa, a plesačima je dopušteno da se poslije koncerta upoznaju s rokerima iza pozornice.

Tada su razmijenili kontakte, nastavili razgovarati i planula je ljubav. Melanie je zbog Micka raskinula zaruke sa 46-godišnjim kolegom, baletanom Joséom Manuelom Carreñom. Živi na Manhattanu, samo nekoliko blokova dalje od stana u kojem si je u ožujku život oduzela L’Wren. Mick nije komentirao vezu, ali izvori bliski paru kažu da su u ljubavnoj vezi tek od početka lipnja, kada su zajedno i fotografirani u Zürichu.

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell

>>Mick Jagger našao novu ljubav? S misterioznom brinetom proveo vikend u Švicarskoj

Komentara 11

DU
dupin7
17:06 15.06.2014.

slava... novac... sex... droga... rock and roll... i nakon toga... smrt i besmisao...

Avatar PROTIV
PROTIV
19:08 15.06.2014.

dijed joj moze biti, pa jel ovo nije pedofilija

LE
lea55
19:55 15.06.2014.

On ljubi samo sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije