Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podižu tužbu

'Michael Jackson platio je 200 milijuna dolara da ušutka žrtve seksualnog zlostavljanja'

Michael Jackson
Foto: Pixsell
06.04.2015.
u 11:10

Wade Robson i James Safechuck zatražila su od suda odobrenje da podignu tužbu protiv preminulog pjevača zbog zlostavljanja kada su bili djeca, a kao naknadu štete tražit će dio njegove milijardu i 500 milijuna teške ostavštine

Wade Robson i James Safechuck tvrde kako je Michael Jackson platio više od 200 milijuna dolara za šutnju o njegovom seksualnom zlostavljanju djece. Dvojac tvrdi kako je preminuli kralj popa potrošio milijune kako bi ušutkao dvadesetak svojih žrtava.

Njih dvojica zatražila su od suda odobrenje da podignu tužbu protiv preminulog pjevača, a kao naknadu štete tražit će dio njegove milijardu i 500 milijuna teške ostavštine.

Safechuck tvrdi kako ga je kralj popa zlostavljao kada je imao devet godina te da je njegovom ocu dao milijun dolara mita. Tvrdi kako je Jackson održao i tajno vjenčanje na kojem je on morao biti mladenka, piše Metro News.

Robson pak kaže kako je dijelo krevet s preminulim pjevačem najmanje godinu dana.

– Živio sam u tišini i poricanju 22 godine – rekao je Wade Robson i dodao kako ga je Jackson zlostavljao na ranču Neverland. Na suđenju će se među svjedovima naći i Jacksonova bivša kućna pomoćnica Bianca Francia koja je pjevača zatekla dok je dirao tada devetogodišnjeg Robsona.

>> Koreograf tvrdi da ga Michael Jackson zlostavljao u djetinjstvu

Komentara 6

RA
raduc
13:07 06.04.2015.

prvo bi trebao tužiti pohlepnog oca koji je uzeo novce i zataškao sve

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
18:01 06.04.2015.

Licemjeri. Baš tako, tuži si taticu.

JO
johnny64
23:05 06.04.2015.

blatite ga bezveze.sta je tu istina a sta laz..............,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije